Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Emirates: Νέα υπηρεσία συγχρονισμού playlist ψυχαγωγίας πριν την επιβίβαση

Η Emirates ανακοίνωσε μία νέα καινοτόμα λειτουργία στην εφαρμογή της, επιτρέποντας στους επιβάτες της να δημιουργήσουν την προσωπική τους playlist πριν από την πτήση και να τη συγχρονίσουν στη θέση τους όταν επιβιβαστούν. Οι πελάτες μπορούν να προγραμματίσουν το ταξίδι τους πριν από την πτήση και να απογειώσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία μέσω της εφαρμογής της Emirates, με πρόσβαση σε έναν ευρύ κατάλογο ψυχαγωγίας, ανά πάσα στιγμή.

Το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice, έφτασε στο νέο του ορόσημο καθώς πλέον μετρά περισσότερα από 4.000 κανάλια on demand ψυχαγωγίας. Η εκτενής λίστα συμπεριλαμβάνει περισσότερες από 1.000 ταινίες (περισσότερες από κάθε άλλη αεροπορική), δημοφιλή τηλεοπτικά box sets, δεκάδες χιλιάδες τραγούδια, podcasts και παιχνίδια.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται σε περισσότερα από 100 αεροσκάφη Boeing 777 της Emirates και θα είναι σταδιακά διαθέσιμη σε όλο το στόλο της εταιρείας τους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένου και του αεροσκάφους Α380.

Έχοντας μία διεθνή γκάμα πελατών, η Emirates προσφέρει ψυχαγωγία σε 44 γλώσσες, προσθέτοντας στο ice 100 ταινίες το μήνα. H Emirates φροντίζει και για τους μικρούς επιβάτες παρέχοντας μία ευρεία γκάμα επιλογών σε παιδικές ταινίες και τηλεοπτικά κανάλια, καθώς πέρα από τις 75 ταινίες της Disney και της Marvel, διατίθενται και 50 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των Cartoon Network, Nickelodeon, CBeebies και Disney Channel.

Το ice διαθέτει ποικίλο περιεχόμενο, όπως είναι τα κανάλια Food and Wine, παρέχοντας στους πελάτες της μία ματιά πίσω από τα παρασκήνια σχετικά με την προετοιμασία των γευμάτων που απολαμβάνουν εν πτήσει. Επίσης, παρέχονται μαθήματα LinkedIn Learning από ειδικούς καθώς και μαθήματα ξένων γλωσσών uTalk για αρχάριους.

Η εφαρμογή της Emirates προσφέρει επίσης επιλογές για κράτηση πτήσεων & ξενοδοχείων, ενοικίαση αυτοκινήτων, περιηγήσεων και αξιοθέατων. Πέρα από τη λίστα του συστήματος ice, οι επιβάτες μπορούν να διερευνήσουν το μενού και τη λίστα κρασιών της πτήσης τους, ακόμη και ένα μήνα πριν από το ταξίδι τους. Η εφαρμογή της Emirates διαθέτει επίσης 3D χάρτες καθισμάτων, επιτρέποντας στους επιβάτες να περιηγηθούν στο εσωτερικό του αεροσκάφους Α380 και του Boeing 777 της εταιρείας, όταν επιλέγουν το κάθισμά τους και να εξερευνήσουν την άνετη καμπίνα του αεροσκάφους τους πριν από την επιβίβαση.

Post Tags
Share Post