Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Η Emirates ενισχύει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ευρώπη

Η Emirates ενισχύει τη δραστηριότητά της, επαναφέροντας επιπρόσθετα δρομολόγια και περισσότερες πτήσεις στο ευρωπαϊκό της δίκτυο, ανταποκρινόμενη στη χαλάρωση των διεθνών πρωτοκόλλων εισόδου, στην άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών και την αύξηση της ζήτησης.

Με σαφείς ενδείξεις ότι η σιγουριά των επιβατών για τα διεθνή ταξίδια ανακάμπτει, η Emirates επιταχύνει το σχεδιασμό της αυξάνοντας υπηρεσίες και διαθέσιμες θέσεις, ώστε να διευκολύνει τους επιβάτες της να συνδεθούν από και προς το διευρυμένο ευρωπαϊκό δίκτυό της μέσω του Ντουμπάι.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Αυξημένες συχνότητες σε δημοφιλείς ευρωπαϊκές πόλεις

Ανταποκρινόμενη στην αύξηση της ζήτησης, η Emirates σχεδιάζει επιπλέον πτήσεις και αυξημένες διαθέσιμες θέσεις σε περισσότερες από 10 ευρωπαϊκές πόλεις: Μπέρμινχαμ, Βαρκελώνη, Βρυξέλλες, Δουβλίνο, Αμβούργο, Λονδίνο, Λισαβόνα, Μαδρίτη, Μόναχο, Ρώμη και Ζυρίχη, αρκετές εκ των οποίων θα εξυπηρετούνται με καθημερινές πτήσεις ή και περισσότερες.

Στη Γερμανία, η Emirates θα διευκολύνει τους επιβάτες της που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς ή τουριστικούς σκοπούς να συνδεθούν με κομβικούς και δημοφιλείς προορισμούς, διευρύνοντας τις συχνότητες με καθημερινές πτήσεις για Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Αμβούργο και Μόναχο, με συνολικά 50 πτήσεις την εβδομάδα έως τις 31 Οκτωβρίου.

Οι πτήσεις μεταξύ Ντίσελντορφ και Ντουμπάι, καθώς και οι πτήσεις Αμβούργο – Ντουμπάι, θα εκτελούνται επίσης με αεροσκάφος τύπου Α380 με στόχο την προσφορά ακόμη περισσότερων θέσεων.

 

Πέρα από την Ευρώπη
Παράλληλα, η Emirates ανακοίνωσε την επανεκκίνηση και άλλων δρομολογίων που εντάσσονται στο διεθνές δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων μεταξύ Μαλέ και Κολόμπο ενισχύοντας τον τουρισμό των Μαλδιβών και την Σρι Λάνκα που πλέον ανοίγει ξανά τα σύνορά της στο διεθνή τουρισμό.

Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, η Emirates θα αυξήσει τις πτήσεις μεταξύ Μαλέ και Ντουμπάι σε τέσσερις ημερησίως. Άλλα δρομολόγια με αυξημένες συχνότητες περιλαμβάνουν το Μουσκάτ που από τις 28 Αυγούστου θα εξυπηρετείται με τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις και το Σάο Πάολο με καθημερινές πτήσεις από τις 5 Οκτωβρίου.

Καθώς τα διεθνή σύνορα ανοίγουν ξανά και οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί μετριάζονται, η Emirates συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυό της με ασφάλεια και βιώσιμο τρόπο.

Η αεροπορική εταιρεία επανεκκίνησε τις υπηρεσίες επιβατών σε περισσότερους από 120 προορισμούς και έχει ανακτήσει σχεδόν το 90% του προ πανδημίας δικτύου της.

Οι πελάτες της Emirates μπορούν να απολαύσουν άνετες και απρόσκοπτες συνδέσεις προς την Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία – Ειρηνικό μέσω του Ντουμπάι.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post