Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Η Emirates Engineering ανακαίνισε ριζικά το δεύτερο Boeing 777-200LR

Η Emirates Engineering ολοκλήρωσε επιτυχώς την αναδιαμόρφωση του δεύτερου Boeing 777-200LR αεροσκάφους του στόλου της. Η μετατροπή του αεροσκάφους από τρεις σε δύο Θέσεις καμπινών πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά στα υπόστεγα της Emirates Engineering στο Ντουμπάι.

Το αναδιαμορφωμένο αεροσκάφος διαθέτει επίσης νέα μεγαλύτερα καθίσματα σε διάταξη 2 – 2 – 2 και νέο χώρο για κοινωνικές επαφές στη Διακεκριμένη Θέση, καθώς και επίσης μία εντελώς ανανεωμένη Οικονομική Θέση, προσφέροντας στους πελάτες της Emirates μία υψηλού επιπέδου ταξιδιωτική εμπειρία.

Το πρώτο ανακαινισμένο Boeing 777-200LR αεροσκάφος της Emirates παραδόθηκε στους ουρανούς το Μάρτιο του 2018. Τα υπόλοιπα οκτώ Boeing 777-200LR αεροσκάφη του στόλου της Emirates αναμένεται να αναδιαμορφωθούν σταδιακά μέχρι τα μέσα του 2019 και να σταλούν στις υπόλοιπες πόλεις του διεθνούς δικτύου της Emirates. Η εταιρεία έχει επενδύσει πάνω από 150 εκατ. δολάρια για να αναδιαμορφώσει τα Boeing 777-200LR αεροσκάφη του στόλου της.

Δουλεύοντας με εγχώριους φορείς αλλά και με εξωτερικούς προμηθευτές, από την ώρα που πάρθηκε η απόφαση για την αναδιαμόρφωση των Boeing 777-200LR, η Emirates Engineering κατάφερε να ανακαινίσει το πρώτο αεροσκάφος και να το διαθέσει για την πρώτη του εμπορική πτήση μέσα σε 22 μήνες.

 

Η Emirates Engineering ανέλαβε μια πολύπλοκη διαδικασία για να εξασφαλίσει την ολοκλήρωση του σχεδίου με επιτυχία και εντός του χρονικού πλαισίου που είχε οριστεί. Η διαδικασία συμπεριλάμβανε λεπτομερή ενασχόληση για την περιγραφή των προδιαγραφών, την αναθεώρηση των σχεδίων και της διάταξης, τη διαχείριση των προμηθειών και τη σύναψη συμβάσεων με προμηθευτές, την έγκριση από κανονιστικές ρυθμίσεις, τη διατήρηση ενός αποθέματος πρώτων υλών και τη διαχείριση των ροών εργασίας, των χρονοδιαγραμμάτων και των πόρων τους στην πορεία προς τη γείωση του αεροσκάφους και τη μετατροπή των εσωτερικών χώρων.

Η Emirates Engineering χρειάστηκε 55 μέρες στο έδαφος για να αναδιαμορφώσει το πρώτο αεροσκάφος. Ωστόσο, ως αποτέλεσμα των γνώσεων και της αποτελεσματικότητας που επιτεύχθηκαν κατά την πρώτη μετατροπή, η αναδιαμόρφωση του δεύτερου αεροσκάφους ολοκληρώθηκε μέσα σε 35 μέρες.

Η Emirates Engineering διαθέτει σύγχρονες και εκτεταμένες τεχνικές εγκαταστάσεις στο Ντουμπάι για να διατηρήσει το στόλο της, ο οποίος αποτελείται από περισσότερα από 260 αεροσκάφη. Η υποδομή υποστήριξης, που επεκτείνεται σε 550 στρέμματα, περιλαμβάνει επτά υπόστεγα συντήρησης και τέσσερα υπόστεγα συντήρησης φωτός, όλα από τα οποία είναι σε θέση να επιδιορθώσουν το Airbus A380, το μεγαλύτερο αεροπλάνο επιβατών παγκοσμίως. Αξιοποιώντας την εμπειρία της ως το μεγαλύτερο αερομεταφορέα του αεροσκάφους Airbus A380 και του αεροσκάφους Boeing 777, η Emirates Engineering παρέχει υπηρεσίες συντήρησης, επιδιόρθωσης και επιθεώρησης (MRO) σε επιλεγμένους εξωτερικούς φορείς.

 

Δείτε πως η Emirates Engineering πραγματοποίησε την ανακαίνιση

 

 

Post Tags
Share Post