Σάββατο 21 Μαϊου 2022

Emirates: Έκπτωση 25% για επιβάτες στο Ντουμπάι μαζί με φίλους ή την οικογένειά τους

Η Emirates, ξεκίνησε μια νέα προσφορά για επιβάτες που επισκέπτονται το Ντουμπάι με τους φίλους ή την οικογένειά τους, για κρατήσεις που θα γίνουν έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022.

Δύο ή περισσότεροι επιβάτες, που θα ταξιδέψουν μαζί στο Ντουμπάι από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 30 Απριλίου 2022, μπορούν να επωφεληθούν από έκπτωση 25% στα εισιτήρια.

Η ειδική προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν από δύο ή περισσότερους ταξιδιώτες σε εισιτήρια μετ’ επιστροφής μέσω της ιστοσελίδας Emirates.com προς Ντουμπάι, στην Οικονομική ή στη Διακεκριμένη Θέση, από τις 24 Ιανουαρίου 2022 έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022, στον ίδιο κωδικό κράτησης.

Η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμη μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων, τηλεφωνικών κέντρων και επιλεγμένων καταστημάτων της Emirates.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Πολλαπλά οφέλη για όσους ταξιδεύουν στο Ντουμπάι με την Emirates

Εκτός από αυτή τη νέα, ειδική προσφορά, υπάρχουν πολλοί ακόμη τρόποι ώστε οι επιβάτες της Emirates να εξοικονομήσουν χρήματα στην απόδρασή τους στο Ντουμπάι και να επωφεληθούν από τον απίστευτο ήλιο το χειμώνα, τις παραλίες, τα υπαίθρια εστιατόρια και τις εκδηλώσεις, όπως:

• Δωρεάν Emirates Expo Pass: Η πιο κατάλληλη περίοδος για να επισκεφτεί κάποιος το Ντουμπάι είναι κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης Expo 2020, η οποία πραγματοποιείται έως τις 31 Μαρτίου 2022. Όσοι ταξιδεύουν με την Emirates προς ή μέσω Ντουμπάι, οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών της Expo 2020, δικαιούνται ένα δωρεάν Emirates Expo Pass για κάθε αεροπορικό εισιτήριο που κλείνουν με την αεροπορική εταιρεία. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ειδική σελίδα.

• My Emirates Pass – Expo Edition: Όσοι ταξιδεύουν με Emirates προς ή μέσω Ντουμπάι οποιαδήποτε στιγμή μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022, μπορούν να εξερευνήσουν την πόλη οικονομικότερα με το My Emirates Pass Expo 2020 Dubai, που τους προσφέρει αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια σε περισσότερα από 500 αξιοθέατα αγορών, εστίασης και αναψυχής, απλά με την επίδειξη της κάρτας επιβίβασής τους στην Emirates.

• Κερδίστε ένα Μίλι ανά λεπτό στο Ντουμπάι: Οι πελάτες της Emirates μπορούν να κερδίζουν 1 Μίλι Skywards για κάθε λεπτό που περνούν στο Ντουμπάι έως τις 31 Μαρτίου 2022. Τα υπάρχοντα και νέα μέλη του προγράμματος μιλίων Skywards της Emirates που εγγράφονται στο πρόγραμμα πριν από τις 31 Μαρτίου 2022, μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά ένα μίλι Skywards για κάθε λεπτό και να κερδίσουν έως και 5.000 Μίλια. Η προσφορά ισχύει για όλα τα αεροπορικά εισιτήρια της Emirates που αγοράστηκαν από την 1η Αυγούστου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022, για ταξίδια κατά τη διάρκεια της Expo 2020 στο Ντουμπάι. Στην προσφορά περιλαμβάνονται επίσης εμπορικά διαθέσιμες πτήσεις της Emirates, οι πτήσεις της flydubai με αριθμό πτήσης της Emirates (EK).

 

Οι επιβάτες μπορούν να εξερευνήσουν το Ντουμπάι με την Emirates Holidays, μαζί με τους φίλους ή την οικογένειά τους

Από την ασφαλή επανεκκίνηση της τουριστικής δραστηριότητας τον Ιούλιο του 2020, το Ντουμπάι παραμένει παγκοσμίως ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για επαγγελματικούς λόγους και για διακοπές αναψυχής, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από ένα μεγάλο εύρος ξενοδοχείων για διαμονή, για όλες τις προτιμήσεις, καθώς και συναρπαστικές επιλογές διασκέδασης, φαγητού και αγορών για όλες τις ηλικίες.

Από τις ηλιόλουστες παραλίες και τις δραστηριότητες πολιτιστικής κληρονομιάς ως τις παγκοσμίου φήμης εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής, για ένα διάλειμμα στην πόλη, ένα χαλαρωτικό καταφύγιο ή μια μοναδική εμπειρία στην έρημο, το Ντουμπάι προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών παγκόσμιας κλάσης.

Το Ντουμπάι ήταν μια από τις πρώτες πόλεις του κόσμου που έλαβε τη σφραγίδα Safe Travels από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC), το οποίο υποστηρίζει τα ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά μέτρα του Ντουμπάι για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών.

 

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους στο Ντουμπάι, καθώς και για τα πακέτα σχετικά με την Expo Dubai, μέσω της Emirates Holidays.

Emirates Holidays Ελλάδας: Τηλ. +30 210 9333400 / email: ekhath@emirates.com.

Καθώς τα διεθνή σύνορα ανοίγουν και πάλι και οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί χαλαρώνουν, η Emirates επανάφερε τις επιβατικές πτήσεις σε περισσότερους από 120 προορισμούς και αυτή τη στιγμή εκτελεί επτά εβδομαδιαίες επιβατικές πτήσεις από την Ελλάδα προς το Ντουμπάι.

 

Σημειώσεις:

 

Οι επιβάτες από 12 χρονών και πάνω δικαιούνται 25% έκπτωση επί των αρχικών εισιτηρίων στην περίπτωση που συνοδεύονται από έναν ή περισσότερους ενήλικες επιβάτες. Κάθε ενήλικας θα λάβει έκπτωση 25% στο αρχικό κόστος εισιτηρίου. Η προσφορά ισχύει για έως και εννέα επιβάτες ανά κράτηση.

Τα αεροπορικά εισιτήρια της Emirates τίθενται πάντα σε διαθεσιμότητα και υπόκεινται στους Όρους Μεταφοράς Επιβατών της Emirates και στους ισχύοντες όρους εισιτηρίων, όπως ορίζονται στην ιστοσελίδα της Emirates.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post