Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Emirates: Εισιτήρια σε ειδικές τιμές για όσους «πετάνε» από τη Θεσσαλονίκη

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία παγκοσμίως, ανακοινώνει νέες μοναδικές προσφορές για τους επιβάτες από τη Βόρεια Ελλάδα. Οι προσφορές βασίζονται στην πρόσφατη ανακοίνωση συνεργασίας μεταξύ της Emirates και της flydubai για παροχή εκτεταμένης συνδεσιμότητας από και προς τη Θεσσαλονίκη με πτήσεις κοινών κωδικών.

Από τις 15 Μαΐου ως τις 30 Ιουνίου 2018, οι επιβάτες που ταξιδεύουν σε προορισμούς όπως Αυστραλία και Σιγκαπούρη, μπορούν να κάνουν κράτηση για εισιτήρια Οικονομικής Θέσης και να επωφεληθούν από τις προσφορές ταξιδεύοντας από 15 Ιουνίου ως 15 Δεκεμβρίου 2018.

Οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές, σε διάφορους προορισμούς όπως Μουμπάι και Μαλδίβες, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άνεσης της Emirates, ταξιδεύοντας στους προορισμούς των ονείρων τους με καταπληκτικές τιμές που ξεκινούν από 519 ευρώ.

Στις κρατήσεις με κοινό κωδικό, οι επιβάτες θα λαμβάνουν δωρεάν γεύματα εν πτήσει, καθώς και το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emirates στις πτήσεις που πραγματοποιούνται από την flydubai.

Για περισσότερες πληροφορίες σε όρους και προϋποθέσεις και για να κάνετε την κράτησή σας, επισκεφτείτε www.emirates.com/gr, το τοπικό γραφείο ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

 

Ακολουθούν οι προσφορές για τους παρακάτω ενδεικτικούς προορισμούς

 

 

Οι παραπάνω ναύλοι ισχύουν για πτήσεις από Θεσσαλονίκη με κοινό κωδικό πτήσης με τη flydubai με αναχωρήσεις από τις 15 Ιουνίου 2018. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας