Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Emirates: Ειδικές προσφορές για υπερατλαντικά ταξίδια το 2019

H Emirates κάνει ειδικές προσφορές προς δημοφιλείς προορισμούς για επιβάτες από Ελλάδα. Ανακαλύψτε νέους πολιτισμούς, χαλαρώστε σε εξωτικές παραλίες ή απολαύστε πόλεις που κόβουν την ανάσα, επιλέγοντας από 20 προορισμούς του διεθνούς δικτύου της Emirates με αυτές τις ειδικές και περιορισμένου χρόνου προσφορές.

Μπορείτε να εκπληρώστε το όνειρο μίας αφρικανικής περιπέτειας, να ζήσετε αξέχαστες και ηλιόλουστες διακοπές στο Ντουμπάι ή ακόμη να επισκεφθείτε φίλους & συγγενείς στην Αυστραλία, χρησιμοποιώντας τους ειδικούς ναύλους, κάνοντας κράτηση μεταξύ 17 και 30 Δεκεμβρίου και ταξιδεύοντας από 9 Ιανουαρίου μέχρι και 30 Νοεμβρίου 2019.

 

Οι ειδικές προσφορές της Emirates περιλαμβάνουν τους παρακάτω ενδεικτικούς προορισμούς

Ταξιδέψτε «καλύτερα» με την Emirates απολαμβάνοντας τη βραβευμένη και άνετη εμπειρία ταξιδιού σε όλες τις κατηγορίες Θέσης. Όλοι οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 3.500 κανάλια και ταινίες ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων και ελληνικών ταινιών & μουσικής, μέσω του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της Emirates.

Όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν μία ποικιλία εκλεκτών κρασιών και τοπικών μενού καθώς και τη φημισμένη φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου πληρώματος και από την Ελλάδα.

Επίσης, η Emirates προσφέρει στους επιβάτες της ένα γενναιόδωρο όριο αποσκευών έως και 35 κιλών στην Οικονομική Θέση, 40 κιλών στη Διακεκριμένη και 50 κιλών στην Πρώτη Θέση.

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας