Κυριακή 16 Μαϊου 2021

Η Emirates προσφέρει δωρεάν παγκόσμια κάλυψη για τα κόστη που προκύπτουν από τον COVID-19

Η Emirates ανακοίνωσε ότι θα καλύψει τυχόν ιατρικά έξοδα έως 150.000 ευρώ και κόστος καραντίνας 100 ευρώ την ημέρα για 14 ημέρες, εάν επιβάτες της (ανεξαρτήτως προορισμού και θέσης) διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Αυτή η κάλυψη ισχύει άμεσα για πτήσεις που πραγματοποιούνται έως και τις 31 Οκτωβρίου και για 31 ημέρες από τη στιγμή που θα πραγματοποιήσουν την πρώτη πτήση του ταξιδιού τους.

Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την πρόσθετη αυτή παροχή, ακόμα και αν ταξιδέψουν προς άλλη πόλη αφού φτάσουν στον προορισμό τους με την Emirates.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Οι πελάτες δεν χρειάζεται να εγγραφούν ή να συμπληρώσουν οποιαδήποτε φόρμα πριν ταξιδέψουν και δεν υποχρεούνται να χρησιμοποιήσουν αυτή την κάλυψη που παρέχεται από την Emirates.

Οποιοσδήποτε πελάτης διαγνωστεί με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του πρέπει απλώς να επικοινωνήσει στην ειδική τηλεφωνική γραμμή προκειμένου να του παρασχεθεί βοήθεια και κάλυψη των εξόδων.

Ο αριθμός επικοινωνίας και λεπτομέρειες σχετικά με τις καλύψεις για ιατρικά έξοδα προερχόμενα από τον COVID-19, διατίθενται στη διεύθυνση www.emirates.com/COVID19assistance.

 

Ευελιξία και ασφάλεια

Με το σταδιακό άνοιγμα των συνόρων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Emirates αναθεώρησε τις πολιτικές κρατήσεων για να προσφέρει στους πελάτες της περισσότερη ευελιξία και αυτοπεποίθηση για να προγραμματίσουν το ταξίδι τους.

Οι πελάτες, των οποίων τα ταξιδιωτικά σχέδια έχουν ανατραπεί από ταξιδιωτικούς περιορισμούς ή περιορισμούς στις πτήσεις λόγω του COVID-19, μπορούν να κρατήσουν το εισιτήριό τους, το οποίο θα ισχύει για 24 μήνες και να κάνουν κράτηση για να πετάξουν αργότερα.

Μπορούν επίσης να ζητήσουν ταξιδιωτικά κουπόνια από την Emirates ή να αιτηθούν επιστροφή χρημάτων μέσω της διαδικτυακής φόρμας στον ιστότοπο της εταιρείας ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

 

Υγεία και ασφάλεια πρώτα

Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια.

 

Ταξιδιωτικοί περιορισμοί

Υπενθυμίζεται ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί παραμένουν σε ισχύ και οι ταξιδιώτες θα γίνονται δεκτοί στις πτήσεις μόνο εάν πληρούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια εισόδου της χώρας στην οποία κατευθύνονται.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post