Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Emirates: Δωρεάν διευρυμένη ταξιδιωτική ασφάλεια με κάλυψη πολλαπλών κινδύνων

Πρωτοποριακή πρωτοβουλία της Emirates επεκτείνει σημαντικά την ασφάλεια για COVID-19, με επιπλέον ταξιδιωτική κάλυψη πολλαπλών κινδύνων για όλους τους πελάτες που αγοράζουν εισιτήριο από την 1η Δεκεμβρίου.

Το πρωτοποριακό πακέτο ασφάλισης επεκτείνεται σε πτήσεις με κοινούς κωδικούς της Emirates που πραγματοποιούνται από συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, αρκεί ο αριθμός εισιτηρίου να ξεκινά με 176.

Η νέα, διευρυμένη κάλυψη παρέχεται από την AIG Travel και αποτελεί πρωτοπορία για τον κλάδο των αερομεταφορών και της ταξιδιωτικής ασφάλισης, ενώ έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σε όλους τους επιβάτες της Emirates μία πραγματικά μοναδική παροχή προκειμένου να ταξιδεύουν χωρίς άγχος και προβληματισμούς.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η πρωτοποριακή ασφάλεια καλύπτει όλους τους πελάτες της Emirates σε οποιονδήποτε προορισμό πετούν και ανεξαρτήτως κατηγορίας θέσης.

Τα κυριότερα σημεία της κάλυψης περιλαμβάνουν:

 

  • Έκτακτα ιατρικά έξοδα εκτός της χώρας παραμονής του επιβάτη και έξοδα διακομιδής έκτακτης ανάγκης έως 500.000 δολάρια, με ισχύ και για τον COVID-19 (εάν ο πελάτης προσβληθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού), καθώς και άλλες επείγουσες ιατρικές ανάγκες κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο εξωτερικό.
  • Ακύρωση ταξιδιού έως 7.500 δολάρια για αγορές που δεν περιλαμβάνουν επιστροφή χρημάτων, εάν ο ταξιδιώτης ή κάποιος συγγενής του (σύμφωνα με την καθορισμένη πολιτική) δεν μπορεί να ταξιδέψει επειδή έχει διαγνωστεί με COVID-19 πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία αναχώρησής του ή για άλλους σαφώς προσδιορισμένους λόγους.
  • Ακύρωση ταξιδιού ή έκτακτη επιστροφή νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία, έως και 7.500 δολάρια, εάν το σχολικό έτος παραταθεί λόγω του COVID-19 μετά την ημερομηνία αναχώρησης και ο ταξιδιώτης ή ένας συγγενής (σύμφωνα με την καθορισμένη πολιτική) είναι καθηγητής πλήρους απασχόλησης, υπάλληλος πλήρους απασχόλησης, ή μαθητής στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
  • Έκτακτη επιστροφή από το ταξίδι έως 7.500 δολάρια για αγορές που δεν περιλαμβάνουν επιστροφή χρημάτων και επιπλέον έξοδα για επιστροφή στη χώρα διαμονής, εάν ο ταξιδιώτης ή κάποιος συγγενής του (σύμφωνα με την καθορισμένη πολιτική) αρρωστήσει σοβαρά, όπως για παράδειγμα, εάν προσβληθεί με COVID-19 ενώ ταξιδεύει στο εξωτερικό.
  • Μη διεκπεραίωση του ταξιδιού έως και 7.500 δολάρια, εάν ο ταξιδιώτης βρεθεί θετικός στον COVID-19 ή σε ιατρική εξέταση στο αεροδρόμιο και του ζητηθεί να μην ταξιδέψει.
  • 150 δολάρια την ημέρα ανά άτομο, για έως και 14 συνεχόμενες ημέρες εάν, ενώ βρίσκεται εκτός της χώρας διαμονής του, ο ταξιδιώτης βγει θετικός στον COVID-19 και τοποθετηθεί απροσδόκητα σε υποχρεωτική καραντίνα από τον αρμόδιο κυβερνητικό οργανισμό, εκτός της χώρας διαμονής του.

Επιπροσθέτως, η διευρυμένη κάλυψη της Emirates έχει προβλέψει και για προσωπικά ατυχήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, κάλυψη για χειμερινά σπορ, απώλεια προσωπικών αντικειμένων και διακοπή ταξιδιού λόγω απρόσμενου κλεισίματος του εναέριου χώρου, ταξιδιωτικών συστάσεων ή περιορισμών.

Οι πελάτες δεν χρειάζεται να εγγραφούν ή να συμπληρώσουν οποιαδήποτε φόρμα πριν ταξιδέψουν και δεν υποχρεούνται να χρησιμοποιήσουν αυτήν την κάλυψη που παρέχεται από την Emirates.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το:

www.emirates.com/multi-risk-travel-insurance

 

Ευελιξία και ασφάλεια: Οι πολιτικές κρατήσεων της Emirates προσφέρουν στους πελάτες ευελιξία και σιγουριά για το σχεδιασμό του ταξιδιού τους. Οι πελάτες που αγοράζουν εισιτήριο της Emirates έως τις 31 Μαρτίου 2021, μπορούν να απολαύσουν ευνοϊκούς όρους και επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων, σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τις ημερομηνίες του ταξιδιού τους ή να επεκτείνουν την ισχύ του εισιτηρίου τους για δύο χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση:

https://www.emirates.com/gr/greek/help/covid-19/ticket-options/

 

Υγεία και ασφάλεια

Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού, για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της, στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα αυτά και τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε πτήση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/yoursafety

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post