Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Emirates: Δεύτερη καθημερινή πτήση Ντουμπάι – Μελβούρνη

Η Emirates ανακοίνωσε την προσθήκη δεύτερης πτήσης σε καθημερινή βάση στο δρομολόγιο Ντουμπάι – Μελβούρνη, η οποία θα πραγματοποιείται με το εμβληματικό αεροσκάφος A380.

Από την 1η Μαΐου, η αεροπορική εταιρεία θα παρέχει στους επιβάτες της 14 εβδομαδιαίες πτήσεις από Ντουμπάι προς Μελβούρνη.

Η ενίσχυση των πτήσεων έχει την πλήρη υποστήριξη της Κυβέρνησης της Βικτώριας, με απώτερο σκοπό να επιτευχθεί η ταχύτερη δυνατή επιστροφή των πτήσεων από και προς Μελβούρνη παγκοσμίως, καθώς και να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών της χώρας.

 

 

Η πρόσθετη καθημερινή πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Μελβούρνης θα αυξήσει τις θέσεις της Emirates σε πάνω από 1.000 ημερησίως, φτάνοντας συνολικά τις 700.000 θέσεις ετησίως μεταξύ Ντουμπάι και Βικτώριας, διαθέτοντας 516 θέσεις σε κάθε πτήση.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 14 Σουίτες Πρώτης Θέσης, 76 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα που μετατρέπονται σε επίπεδα κρεβάτια στη Διακεκριμένη Θέση και 426 εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα στην Οικονομική Θέση.

Οι κρατήσεις εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας emirates.com, της εφαρμογής της Emirates ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Ο Barry Brown, Αντιπρόεδρος του τμήματος της Emirates για την Αυστραλασία, δήλωσε:

«Ως διεθνής αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί την Αυστραλία για περισσότερα από 25 χρόνια, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυξάνουμε τις πτήσεις μας στη Μελβούρνη, προσθέτοντας ακόμη περισσότερες θέσεις και επιλογές από και προς την πρωτεύουσα της Βικτώριας. Η δεύτερη καθημερινή μας πτήση με το αεροσκάφος A380 επιβεβαιώνει ότι η αγορά της Αυστραλίας και οι επιβάτες που μας εμπιστεύονται από το 1996 για τις πτήσεις τους από και προς τη χώρα συνεχίζουν να βρίσκονται σε προτεραιότητα για την Emirates, με τη ζήτηση να αυξάνεται σταθερά σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Emirates, μέσα από ένα διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων, παρέχει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να επισκεφτούν τρεις ηπείρους μέσα σε μόνο μια ημέρα, απολαμβάνοντας το πρωινό τους στην Αυστραλία, το μεσημεριανό τους στο Ντουμπάι και το δείπνο τους σε μια ευρωπαϊκή χώρα».

Post Tags
Share Post