Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Η Emirates ανάμεσα στις 100 εταιρείες με την καλύτερη φήμη στον κόσμο

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία, βρίσκεται ανάμεσα στις 100 εταιρείες με την καλύτερη φήμη στον κόσμο, σύμφωνα με την κατάταξη του «Global RepTrak® 100» για το 2022.

Η βραβευμένη αεροπορική με έδρα το Ντουμπάι αποτελεί τη μόνη εταιρεία από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική που βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα, λαμβάνοντας βαθμολογία 72,7 στη μέτρηση της εταιρικής φήμης.

Η πλατφόρμα RepTrak, η μεγαλύτερη βάση δεδομένων μέτρησης εταιρικής φήμης στον κόσμο, συλλέγει δεδομένα για περισσότερα από 20 χρόνια και συγκρίνει εταιρείες που ανήκουν σε διαφορετικούς κλάδους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέσα από διαδικτυακές έρευνες, αναλύει ένα μεγάλο εύρος δεδομένων που αφορούν τόσο την αντίληψη όσο και τα συναισθήματα του κοινού για την κάθε εταιρεία.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι βαθμολογίες που λαμβάνουν οι εταιρείες αντιπροσωπεύουν αυτό που σκέφτονται και αισθάνονται τα ενδιαφερόμενα μέρη για την εμπορική τους επωνυμία.

Η Emirates είναι αρκετά δημοφιλής για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει, ανεξαρτήτως θέσης.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Emirates ήταν η πρώτη αεροπορική που ξεκίνησε μια σειρά πρωτοβουλιών ώστε να συμβάλλει σημαντικά στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των ταξιδιωτών, καθώς και στην ανάκαμψη της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, ενώ παράλληλα, έδειξε έμπρακτα τη στήριξή της στην παγκόσμια κοινωνία και την οικονομία, μεταφέροντας εμβόλια, φάρμακα και ζωτικής σημασίας προϊόντα.

Η Emirates διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους, ο οποίος αποτελείται από ευρύχωρα και άνετα αεροσκάφη Airbus A380 και Boeing 777, ενώ πρόσφατα παρουσίασε την Premium Οικονομική Θέση, η οποία έχει κερδίσει την προτίμηση των επιβατών -μεταξύ άλλων- χάρη στα ευρύχωρα καθίσματα και τον επιπλέον χώρο που διαθέτει για τα πόδια.

Σε ό,τι αφορά το περιβάλλον, η αεροπορική εταιρεία υποστηρίζει διαχρονικά την προστασία της άγριας ζωής και παραμένει αφοσιωμένη στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των δραστηριοτήτων της μέσω βιώσιμων πρωτοβουλιών, στις οποίες περιλαμβάνονται οι κουβέρτες από 100% ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και η μείωση των πλαστικών μιας χρήσης στα αεροσκάφη της.

Η κατάταξη στη λίστα του δείκτη «Global RepTrak® 100» αποτελεί ύψιστη αναγνώριση της εταιρικής φήμης για κορυφαίες εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Ο συγκεκριμένος δείκτης αποτυπώνει πώς αισθάνονται, σκέφτονται και ενεργούν οι άνθρωποι απέναντι στις εταιρείες.

Για περισσότερα από δέκα χρόνια, η RepTrak Company™ αναδεικνύει τις 100 εταιρείες με την καλύτερη φήμη για να επιβραβεύσει τις κορυφαίες παγκοσμίως σε επίπεδο εταιρικής φήμης.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post