Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Emirates: Ανακαινισμένο αεροσκάφος Boeing 777 στις πτήσεις Ντουμπάι – Μαλδίβων

H Emirates ανακοίνωσε τη μεταφορά του ανανεωμένου αεροσκάφους Boeing 777-300ER με τις ανατρεπτικές σουίτες της Πρώτης Θέσης, στην πτήση Ντουμπάι – Μάλε από την 1η Ιουνίου 2019.

Η πρωτεύουσα των Μαλδίβων, γίνεται ο πρώτος προορισμός στη Νότια Ασία που θα εξυπηρετείται, σε τακτά χρονικά διαστήματα, από το νέο αεροσκάφος.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς το ειδυλλιακό αρχιπέλαγος στις πτήσεις EK658 και EK659 της Emirates, σε μία από τις τρεις καθημερινές απευθείας πτήσεις που συνδέουν το Μάλε (τέσσερις καθημερινές πτήσεις από τον Οκτώβριο του 2019 έως και το Μάρτιο του 2020), με τον κόμβο της αεροπορικής στο Ντουμπάι, μπορούν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των ιδιωτικών σουιτών της Πρώτης Θέσης, εμπνευσμένες από τον πολυτελή κατασκευαστή Mercedes Benz.

Από την Πρώτη μέχρι τη Διακεκριμένη και την Οικονομική Θέση, το ανακαινισμένο αεροσκάφος Boeing 777-300ER της Emirates είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να διαθέτει όλη την τελευταία τεχνολογία και το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ice σε όλες τις Θέσεις.

Σχεδιασμένο με ειδική έμφαση στην απαράμιλλη εμπειρία των επιβατών, οι ανατρεπτικές σουίτες της Πρώτης Θέσης της Emirates διαθέτουν συρόμενες πόρτες από την οροφή έως το πάτωμα, προσφέροντας σε σχεδόν τέσσερα τετραγωνικά, το άνετο, εντελώς πριβέ δωμάτιο/σουίτα, σε διάταξη 1-1-1, με τα αεροσκάφη να διαθέτουν συνολικά έξι ιδιωτικές σουίτες.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Στις νέες σουίτες, οι θέσεις μετατρέπονται σε κρεβάτια και μπορούν να τοποθετηθούν σε λειτουργία zero – gravity, εμπνευσμένη από την τεχνολογία της NASA, για το αίσθημα της μηδενικής βαρύτητας εν πτήσει. Οι επιβάτες μπορούν ακόμα να προσαρμόσουν τον ειδικό φωτισμό και να φτιάξουν τη θερμοκρασία της σουίτας τους όπως εκείνοι θέλουν. Τα πρώτα εικονικά παράθυρα της αγοράς διατίθενται επίσης εν πτήσει, με τεχνολογία καμερών οπτικών ινών, σε πραγματικό χρόνο.

Ο σχεδιασμός της Διακεκριμένης Θέσης εμπνέεται από το εσωτερικό ενός σπορ αυτοκινήτου, όπου οι επιβάτες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν την εμπειρία τους στο σύστημα ψυχαγωγίας και μέσω των προσωπικών επιλογών φωτισμού.

Τέλος, η Οικονομική Θέση είναι δομημένη σε γκρι και μπλε χρώματα και οι θέσεις διαθέτουν δερμάτινο μαξιλαράκι για το κεφάλι με πλαϊνά στηρίγματα, που προσαρμόζονται και για τους πιο απαιτητικούς επιβάτες.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post