Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Νέα προγράμματα Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στον τουρισμό και την εστίαση

Νέες θέσεις εργασίας προσφέρονται σε ξενοδοχεία στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος DUAL Hellas, το οποίο οργανώθηκε βάσει προδιαγραφών του επιτυχημένου γερμανικού μοντέλου της Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Ο κύκλος εκπαίδευσης ξεκινάει το Νοέμβριο και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο έχει ήδη δεχθεί προσφορές για εργαζόμενους από γνωστούς ομίλους 4άστερων και 5άστερων ξενοδοχείων, μεταξύ των οποίων είναι οι: ALDEMAR RESORTS, AQUILA HOTELS & RESORTS και ATLANTICA HOTELS & RESORTS.

Οι θέσεις εκπαίδευσης θα διατεθούν σε εκπαιδευόμενους που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα DUAL Hellas και οι οποίοι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα απασχολούνται για περίπου έξι μήνες με πλήρη μισθό, επιδόματα, ασφάλιση και εργασιακά δικαιώματα.

Κατά τους χειμερινούς μήνες οι εκπαιδευόμενοι θα παρακολουθούν θεωρητική και εργαστηριακή εκπαίδευση που θα προσφέρεται από έμπειρους εισηγητές σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Η απασχόληση των εκπαιδευόμενων εντάσσεται στο σκέλος της ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης, που προβλέπεται στο μοντέλο της Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, το περίγραμμα της οποίας προσδιορίζεται από το ίδιο το πρόγραμμα, προκειμένου κάθε εκπαιδευόμενος να αναπτύξει τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται στο επάγγελμα που έχει επιλέξει.

 

Πηγή: www.neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας