Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Ελληνο-μεξικάνος επιχειρηματίας σχεδιάζει μεγάλες επενδύσεις στην Πάτμο

 

Συνάντηση είχαν στην Αθήνα τη Δευτέρα 1 Απριλίου, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaplanes Νικόλας Χαραλάμπους, ο Δήμαρχος Πάτμου Γρηγόρης Στόϊκος και ο Ελληνο-μεξικάνος επιχειρηματίας Ρικάρδο Φαρία – Νικολόπουλος.

Στην συνάντηση συζητήθηκε, η έναρξη της κατασκευής του υδατοδρομίου Πάτμου από τη θυγατρική εταιρεία της Hellenic Seaplanes «Υδατοδρόμιο Πάτμου ΙΚΕ», καθώς και η πρόθεση του Ελληνο-μεξικανού επιχειρηματία να συμμετέχει στο επενδυτικό σχήμα εξετάζοντας παράλληλα να επενδύσει στο υπόλοιπο δίκτυο υδατοδρομίων.

Ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος έχει κάνει ήδη την πρώτη επένδυση αγοράζοντας μεγάλη έκταση για ανέγερση ξενοδοχείου σε παραλία του νησιού, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της Hellenic Seaplanes και το δήμαρχο Πάτμου, όπου εξέφρασε την επιθυμία του να συμμετάσχει στο επενδυτικό σχέδιο του υδατοδρομίου Πάτμου και συζητήθηκαν μεταξύ άλλων οι τρόποι συνεργασίας με το Δήμο Πάτμου.

Ο Ελληνο-Μεξικάνος επενδυτής, ο οποίος έχει και αεροπορική εταιρεία με μικρά ολιγοθέσια αεροπλάνα, ήρθε στην Πάτμο, την αγάπησε και θέλει να βοηθήσει να αναπτυχθεί το νησί.

 

Πηγή: www.patmostimes.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post