Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Η Ellinair σχεδιάζει νέες πτήσεις από/προς τη Ρόδο

Να εκτελεί καθημερινά δρομολόγια Αθήνα – Ρόδο είναι στις προθέσεις της αεροπορικής εταιρείας Ellinair, του ομίλου Μουζενίδη, ανέφερε μεταξύ άλλων το Σάββατο 26 Μαίου από τη Ρόδο και το ξενοδοχείο Atrium Platinum, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της εταιρείας, ο Εμπορικός Διευθυντής της Ellinair, Σταύρος Δαλιάκας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας Ιωάννη Μουζενίδη και το Γενικό Διευθυντή Γιώργο Μασμανίδη.

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ομίλου Atrium, προκειμένου να ευχαριστήσει την εταιρεία Ellinair για τις πτήσεις Αθήνα – Ρόδο που θα πραγματοποιεί από τις αρχές Ιουνίου, τρεις φορές την εβδομάδα.

Ο πρόεδρος των Διευθυντών Ξενοδόχων της Ρόδου Γιώργος Ματσίγκος που προλόγισε την εκδήλωση, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «περιμένουμε να ακούσουμε όχι τον προγραμματισμό των πτήσεων που όλοι ήδη γνωρίζουμε αλλά τον πολλαπλασιασμό των πτήσεων και τη σύνδεση της Ρόδου με πολλούς προορισμούς, ώστε να γίνει η Ρόδος κομβικός σταθμός της Ellinair. Αυτό ζητάμε και εκεί πρέπει να εστιάσουμε σήμερα, το οποίο θα συμβάλλει και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου».

Με τη σειρά του ο κ. Μουζενίδης, ευχαρίστησε τόσο τον όμιλο Atrium για τη θερμή του υποδοχή όσο και όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κάνοντας λόγο για «μια μικρή προσπάθεια που ξεκινάει άλλα μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο μεγάλο. Θέλω να σας εγγυηθώ ότι από τη δική μας μεριά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε το νησί της Ρόδου ακόμη πιο γνωστό και ακόμη πιο πετυχημένο στον τουριστικό χάρτη».

Ο κ. Δαλιάκας, αφού εξέφρασε την πρόθεση της εταιρείας για περισσότερα δρομολόγια εσωτερικού από και προς το νησί σημείωσε πως «οι συνδέσεις για το εξωτερικό μπορούν να έρθουν μετά από τις συνεργασίες, οι οποίες θα αναπτυχθούν και όπως έχει κάνει ήδη στο Ηράκλειο, σε διάφορους προορισμούς».

 

Πηγή: www.rodiaki.gr

Post Tags
Share Post