Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Ο θεσμός πλέον για την πόλη της Θεσσαλονίκης «Sail for Pink», είναι έτοιμος να ανοίξει τα πανιά του για 7η συνεχή χρονιά.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή δράση για την ενημέρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής».

Με φετινό σύνθημα «Διαδρομή Αγάπης – Πλεύση Ζωής» οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, της βόρειας Ελλάδας, καθώς και όλων των περιοχών της χώρας να συμμετέχουν στη μεγάλη εκδήλωση, να περπατήσουν στη Νέα Παραλία, δίπλα από τα ιστιοπλοϊκά σκάφη, για να διαδώσουν το μήνυμα πως καμία γυναίκα δεν είναι μόνη της και πως με την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος του μαστού μπορεί να αντιμετωπιστεί.

«Η Ellinair παραδοσιακά στήριζε και θα συνεχίζει να στηρίζει την υπέροχη αυτή ομάδα. Εμπνεόμαστε και παίρνουμε δύναμη από αυτές τις γυναίκες. Μας μαθαίνουν πώς να μαχόμαστε υπέρ της ζωής και της ελπίδας», δήλωσε η εκπρόσωπος της Ellinair, που στηρίζει κάθε χρόνο τη δράση, Όλγα Αγγελοπούλου.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post