Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Η Ελλάδα ιδανικός προορισμός για διακοπές και γαμήλιο τουρισμό σε Φινλανδία και Σουηδία

Η  Ελλάδα έχει την τιμητική της στη Σκανδιναβική αγορά τον Ιανουάριο, καθώς προβάλλεται -με εκτενή αφιερώματα- ως ιδανικός προορισμός γαμήλιου τουρισμού και διακοπών, τόσο στη Φινλανδία όσο και στη Σουηδία, κατόπιν ενεργειών του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας.

Το έγκριτο θεματικό περιοδικό γάμου HAAT (WEDDING) https://www.haat.fi/ στην έντυπη έκδοσή του, κυκλοφόρησε αυτό το μήνα με πρωτοσέλιδο και εσωτερικό ρεπορτάζ τεσσάρων σελίδων με το οποίο προτείνει και περιγράφει ως ιδανικούς γαμήλιους προορισμούς την Πάργα στην Ήπειρο, αλλά και τέσσερα δημοφιλή νησιά της χώρας μας (Σαντορίνη, Σκόπελος, Κρήτη, Ρόδος).

Το συγκεκριμένο άρθρο είχε προβληθεί και στην online έκδοση του περιοδικού (https://www.haat.fi/artikkeli/haat-lehti-1-2021-aina-lahellasi-nayttaa-kesan-kiinnostavimmat-haat-hangossa-ja-10-muuta-haatarinaa)  -μεταξύ άλλων τριών  επιπλέον  άρθρων- τα οποία παρουσίαζαν περισσότερους προορισμούς για γαμήλια ταξίδια στην Ελλάδα πέραν των προαναφερόμενων.

Τα ελληνικού ενδιαφέροντος  άρθρα  είχαν, μέχρι πρόσφατα, συνολικά 240.420 μοναδικούς επισκέπτες από τη Φινλανδία.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Εκτενή αναφορά σε 17 ελληνικά νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, κάνει επίσης το έγκριτο τουριστικό περιοδικό Allt om Resor της Σουηδίας.

Πρόκειται για τα νησιά:

Αντίπαρος, Μύκονος, Νάξος, Σαντορίνη, Ρόδος, Κάρπαθος, Κως, Σύμη Πάτμος, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Ιθάκη, Ύδρα, Σκιάθος, Σκόπελος, Σάμος, Κρήτη.

Το online άρθρο για τα ελληνικά νησιά δημοσιεύτηκε επίσης μέσα στον Ιανουάριο (13/01), μήνας κατά τον οποίο παραδοσιακά οι Σκανδιναβοί προγραμματίζουν τις θερινές τους διακοπές, οι οποίες βεβαίως θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη, αλλά και την αποτελεσματικότητα των μέτρων, που ήδη λαμβάνονται.

 

https://www.expressen.se/allt-om-resor/greklands-17-basta-oar-fran-samos-till-santorini/

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post