Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Elissa Lifestyle Resort: Μια νύχτα με υπέροχες γεύσεις στις 30 Σεπτεμβρίου

Το 5άστερο Elissa Lifestyle Resort, που βρίσκεται στη Ρόδο και ανήκει στα Ella Resorts, θα φιλοξενήσει μια μοναδική βραδιά γαστριμαργικής τέχνης στις 30 Σεπτεμβρίου.

O διάσημος σεφ Θάνος Στασίνος και ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό «4-Hands Symphony of Tastes»:

Παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις του Αλέξανδρου Τσιοτίνη θα συνυπάρξουν με τις σύγχρονες τεχνικές και δημιουργίες του Θάνου Στασινού και το αποτέλεσμα υπόσχεται να είναι μια συμφωνία γεύσεων, μια γιορτή της γαστρονομικής τέχνης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η άρτια χρήση και παρουσίαση της πρώτης ύλης θα «λάμπει» στα πιάτα, ως απόδειξη της δέσμευσης των δύο σεφ για καινοτομία και αρμονική συνένωση υφών και γεύσεων σε αυτό το μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Δύο chefs θα βρεθούν στο επίκεντρο, προσθέτοντας τη δική τους τολμηρή πινελιά σε γνωστές, παραδοσιακές γεύσεις.

Το «4-Hands Symphony of Tastes» δε θα είναι απλώς ένα γεύμα. Είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία: Οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, άψογη εξυπηρέτηση και ένα περιβάλλον που ενσαρκώνει πολυτέλεια και χαλάρωση.

Οι κρατήσεις για αυτήν τη ξεχωριστή εμπειρία γευστικού καλλιτεχνήματος είναι περιορισμένες.

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, επισκεφθείτε τον ιστότοπο των Ella Resorts ή επικοινωνήστε στο gsc-elissa@ellaresorts.com και τηλεφωνικά στο +30 22410 54500.

Elissa Lifestyle Resort

Καλλιθέα – Ρόδος

www.ellaresorts.com