Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Electra Palace Thessaloniki: Κλειστό για ανακαίνιση τρεις μήνες

Kλειστό λόγω εργασιών ανακαίνισης θα παραμείνει για τρεις μήνες το ξενοδοχείο Electra Palace, που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης και έτσι πλέον δέχεται κρατήσεις από την 1η Μαΐου.

Στην ιστοσελίδα του ομίλου Electra Hotels & Resorts, αναρτήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση.

 

Το Electra Palace Thessaloniki άνοιξε το 1972 σε μια από τις πιο εντυπωσιακές πλατείες της Ελλάδας, στην πλατεία Αριστοτέλους, μπροστά από την απέραντη θάλασσα του Θερμαϊκού Κόλπου.

Η αρχιτεκτονική του, επιβλητική και ταυτόχρονα αριστοκρατική, καθιστά το Electra Palace της Θεσσαλονίκης ένα από τα πολύτιμα «κοσμήματα» της πόλης.

Το εσωτερικό του ξενοδοχείου με την εμπνευσμένη από το Βυζάντιο πρόσοψή του, κρύβει μια νεοκλασική «καρδιά»: ξύλινες επενδύσεις, μαρμάρινα παρκέ και ξύλινα πατώματα, μαλακά χαλιά, cabriole και chesterfield καναπέδες, περίτεχνα έπιπλα, πολυτελείς λεπτομέρειες, πλουσιοπάροχες παροχές και, φυσικά, συναρπαστική θέα.

Το Electra της Θεσσαλονίκης διαθέτει 138 δωμάτια και σουίτες, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο, spa, εστιατόριο στον τελευταίο όροφο κ.ά.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Δείτε το video που αναρτήθηκε στη σελίδα του Electra Palace Thessaloniki στο facebook

Electra moments on hold… We know you’ll miss us, but then you’ll love us even more.Renovation in progress at our Thessaloniki palace – see you in three months!#ElectraPalaceThessaloniki #renovation2020

Δημοσιεύτηκε από Electra Palace Thessaloniki στις Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ (02/02/2020)

«Ήρθε η ώρα για το εμβληματικό Ηλέκτρα Παλάς της Θεσσαλονίκης να περάσει στην επόμενη μέρα. Οι εργασίες ξεκίνησαν και σε τρεις μήνες οι πελάτες του θα απολαύσουν τη σύγχρονη εκδοχή των Electra Hotels», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και ανάρτησε την παραπάνω φωτογραφία, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και CEO των Electra Hotels & Resorts, Γιάννης Ρέτσος.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media