Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Electra Hotels: Συμμετοχή στην πρωτοβουλία «Together we Create»

Κάτω από την Ακρόπολη στην πισίνα του Electra Palace Athens, η Μάγδα, η Αλεξία, η Μαρία, η Αγγελική, η Τρίσα και η Ιουλία φορούν το limited edition μαγιό της Ελληνίδας σχεδιάστριας Στεφανίας Φραγκίστα στηρίζοντας την πρωτοβουλία «Together We Create» των νεότερων εθελοντών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Με το πιο αληθινό τους χαμόγελο, οι έξι εργαζόμενες του Ομίλου Electra Hotels & Resorts φωτογραφήθηκαν από τον Πάνο Γεωργίου συμμετέχοντας στο εναλλακτικό αυτό project δίνοντας μια νέα πνοή στις δράσεις του Ομίλου που αφορούν τα παιδιά.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σε συνέχεια των δράσεων που λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας που διακρίνει τόσο τη Διοίκηση όσο και τους εργαζόμενους της οικογένειας των Electra η συμμετοχή στην πρωτοβουλία «Together we Create» αποτέλεσε μια ακόμη ευκαιρία συμμετοχής σε μια δράση που δημιουργήθηκε από νέους και απευθύνεται σε νέους.

«Είναι ένας διαφορετικός τρόπος να στηρίξουμε έναν τόσο σημαντικό σκοπό διατηρώντας την ελπίδα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που διανύουμε», αναφέρει η Μάγδα Μπεργελέ, Reservations Manager του Ομίλου Electra Hotels & Resorts.

Τα έσοδα από την αγορά των μαγιό θα διατεθούν για τη σίτιση των άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media