Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Έκτακτη παροχή έως 700 ευρώ στους εργαζόμενους του Neptune Resort

Η Διοίκηση του 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa, που βρίσκεται κοντά στο Μαστιχάρι της Κω, αποφάσισε τη χορήγηση επιπρόσθετης παροχής έως 700 ευρώ σε όλους τους εργαζομένους, ανακοίνωσαν οι «Ολυμπιακές Διακοπές Α.Ε.», η ιδιοκτήτρια εταιρεία του resort.

Η κίνηση αυτή αποτελεί απόφαση της Διοίκησης του Neptune Hotels ως μια έμπρακτη πράξη ευγνωμοσύνης της εταιρείας προς τους εργαζομένους της και ως ένδειξη στήριξης τους στην τρέχουσα χρονική συγκυρία.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Αφενός λόγω των διεθνών εξελίξεων, που πλήττουν όλα τα νοικοκυριά, αφετέρου για να επιβραβευθούν οι προσπάθειες που καταβάλλει το προσωπικό του Neptune Hotels, ώστε και αυτή τη δύσκολη περίοδο να διατηρηθεί η ποιότητα των υπηρεσιών στο υψηλότερο επίπεδο.

Γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται καθημερινά από το πλήθος θετικών σχολίων που λαμβάνει το Neptune Hotels από τους πελάτες του.

Για το λόγο αυτό, η Διοίκηση του ξενοδοχείου θέλοντας να ευχαριστήσει το προσωπικό για το ήθος του, την απόδοση και την αφοσίωση του, αποφάσισε τη χορήγηση έκτακτης παροχής χρηματικού ποσού που θα δοθεί με προπληρωμένες κάρτες, θέλοντας παράλληλα να ευχηθεί και η φετινή σαιζόν να ολοκληρωθεί με επιτυχία, καταλήγει η ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Neptune Resort.