Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Εκδήλωση για την προβολή της Σιγκαπούρης στην Αθήνα

Παρουσία μεγάλου αριθμού εκπροσώπων τουριστικών πρακτορείων της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία το Fly Cruise Seminar, μια ενημερωτική εκδήλωση με κεντρικό θέμα τη Σιγκαπούρη ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού και σημείου αναφοράς για την αγορά κρουαζιέρας στην περιοχή της Ν.Α. Ασίας.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Asian Aviation – επίσημος εκπρόσωπος της Singapore Airlines και της θυγατρικής της Scoot στην Ελλάδα, η Singapore Airlines, η Scoot, η Royal Caribbean – Navigator Travel, ο Οργανισμός Τουρισμού της Σιγκαπούρης και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών ταξίδεψαν στην Αθήνα από την Ευρώπη και Σιγκαπούρη για να μιλήσουν για το πώς τα επόμενα χρόνια η Σιγκαπούρη αναμένεται να αναδειχθεί σε «Μαϊάμι της Ασίας» χάρη στο μοναδικό φυσικό πλούτο και πολιτισμό της χώρας, αλλά και στις επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια σε σημαντικές υποδομές (π.χ. το «Marina Bay Cruise Centre Singapore», το Changi Airport με το μεγαλύτερο εσωτερικό καταρράκτη στον κόσμο, εσωτερικό δάσος, πολυκαταστήματα κ.ά).

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι τουριστικοί πράκτορες ενημερώθηκαν για τα χαρακτηριστικά των αεροσκαφών και των πολυβραβευμένων υπηρεσιών καμπίνας των Singapore Airlines και Scoot – της θυγατρικής εταιρίας χαμηλού κόστους της Singapore Airlines – καθώς και για το πώς το ταξιδιωτικό κοινό της Ελλάδας μπορεί να μεταβεί στη Σιγκαπούρη με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα ή μέσω Κωνσταντινούπολης και άλλων Ευρωπαϊκών πόλεων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο τέλος της εκδήλωσης κληρώθηκαν για τους συμμετέχοντες δύο αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Σιγκαπούρη – Αθήνα με μια κρουαζιέρα της Royal Caribbean για δύο άτομα Σιγκαπούρη – Πενάγκ – Πουκέτ και δωρεάν ξενάγηση στη Σιγκαπούρη.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media