Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Εκδήλωση της EUROCERT για τον απολογισμό του 2021

Την ετήσια εκδήλωση για τον Απολογισμό του περασμένου έτους, πραγματοποίησε η EUROCERT στην Αράχωβα, στις 4 και 5 Φεβρουαρίου 2022, παρουσία του Προέδρου της εταιρείας, στελεχών και εργαζομένων.

Ειδικότερα, παρουσιάστηκε η πορεία της εταιρείας για την προηγούμενη χρονιά, από τους επικεφαλής των Διευθύνσεων, όπως της Διεύθυνσης Πιστοποίησης, Υποδομών, Marketing, Εξωτερικού κλπ.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EUROCERT, Γεώργιος Μπρισκόλας, απηύθυνε χαιρετισμό, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τα Πεπραγμένα του 2021, ευχαρίστησε το προσωπικό της εταιρείας για την πολύτιμη συμβολή του στην υλοποίηση των στόχων της EUROCERT, υπό τις δύσκολες, λόγω της πανδημίας, συνθήκες του 2021, ενώ παράλληλα έθεσε τους στόχους για το 2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2021, είχε θετικό αποτύπωμα για τη EUROCERT, καθώς ο κύκλος εργασιών της παρουσίασε αύξηση της τάξης του 10%, σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Στο σχεδιασμό της εταιρείας για το 2022, περιλαμβάνεται η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της σε χώρες του εξωτερικού, πέραν των 40, στις οποίες ήδη δραστηριοποιείται, η συμμετοχή σε σημαντικές εκθέσεις και events, καθώς και η συνέχιση της ανάπτυξης νέων και καινοτόμων προϊόντων πιστοποίησης.

Το τριήμερο, που περιλάμβανε επίσης ξενάγηση στους Δελφούς και αθλητικές δραστηριότητες, λειτούργησε συνολικά ως ένα team bonding event, που έφερε πιο κοντά τους εργαζόμενους και τα στελέχη της εταιρείας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.

Η EUROCERT είναι ένας 100% Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως.

Αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες Ελέγχων/Πιστοποιήσεων σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post