Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Εκδήλωση της Ellinair σε συνεργασία με τη Fraport Greece στη Θεσσαλονίκη

Το ιδιαίτερο βάρος της Θεσσαλονίκης, στο πτητικό πρόγραμμα και τον προγραμματισμό της Ellinair, της αεροπορικής εταιρείας του ομίλου Μουζενίδη, αναδείχθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Fraport Greece στις 19/06 σε κεντρικό εστιατόριο στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη της Fraport Greece, πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βήλος – Γενικός Διευθυντής Ανάπυξης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι το αεροδρόμιο «Μακεδονία» αποτελεί τη «ναυαρχίδα» της Fraport Greece, ο Γιάννης Βογιατζής – Airport Manager του αεροδρομίου «Μακεδονία», η Κατερίνα Πολλάτου – Airline Marketing & Development Manager και ο Χάρης Φίλος – Senior Airline Developer.

 

Επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού, δημοσιογράφοι αλλά και στρατηγικοί συνεργάτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και γέμισαν την αίθουσα στην οποία, κλιμάκιο στελεχών, υπό τον Πρόεδρο του Ομίλου Μπόρις Μουζενίδη, τον Πρόεδρο της Ellinair Ιωάννη Μουζενίδη, το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ellinair Θάνο Πασχάλη και τον Εμπορικό Διευθυντή Σταύρο Δαλιάκα, παρουσίασαν στοιχεία της Ellinair για τη Βόρεια Ελλάδα και το σύνολο του ελληνικού τουρισμού.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Πασχάλης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Με την πόλη και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, ως όμιλος Μουζενίδη, έχουμε μακρόχρονους, στενούς δεσμούς. Μέσω της Ellinair, συνδέουμε τη Θεσσαλονίκη με προορισμούς τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, αναλύοντας και επιλέγοντας τη στρατηγική διείσδυσής μας, με επίκεντρο τις ανάγκες του επιβατικού κοινού».

Από την πλευρά του ο κ. Δαλιάκας, υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε όλους τους φορείς της πόλης, δημόσιους και ιδιωτικούς, για την παρουσία τους στη σημερινή εκδήλωση και το ενδιαφέρον που δείχνουν στη συνεργασία τους με την Ellinair. Οι πτήσεις μας και οι συχνότητές τους, σύντομα θα γίνουν ακόμα περισσότερες».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post