Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Εγκρίθηκε η κατασκευή νέων ξενοδοχείων σε Κω, Σκιάθο και Καλάβρυτα

 

Από αρμόδιες υπηρεσίες εγκρίθηκε η δημιουργία νέων ξενοδοχείων:

 

1. Από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Σκιάθου, εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια που προβλέπει την προσθήκη κατ’ επέκταση δωματίων και κοινόχρηστων χώρων και μετατροπή τουριστικού καταλύματος επιπλωμένων διαμερισμάτων σε 4άστερο ξενοδοχείο.

Η επένδυση θα υλοποιηθεί από το Θωμά Χαλάστρα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

2. Από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού, εγκρίθηκε από πλευράς Αρχαιολογικού Νόμου, η κατασκευή 5άστερου ξενοδοχείου, σε έκταση της εταιρείας «ΛΟΥΞΟΥΡΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΩΣ», στην περιοχή Πεδιάς Καρδάμαινας της Κω.

Συγκεκριμένα θα κατασκευαστούν δύο κτήρια ισόγεια, ένα κτιριακό συγκρότημα που θα αποτελείται από τρία διώροφα κτήρια, οκτώ κτήρια ισόγεια με υπόγειο και τρία κτιριακά συγκροτήματα που θα αποτελούνται από 10 κτήρια διώροφα με υπόγειο.

Επίσης θα κατασκευαστούν 16 πισίνες, ένας χώρος προορισμένος για την εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού και μία υπαίθρια θεατροειδής εγκατάσταση.

 

3. Από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Αιγιαλείας, εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για την κατασκευή boutique ξενοδοχείου στα Καλάβρυτα.

Η επένδυση θα υλοποιηθεί από τη «ΡΩΞΑΝΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΕ».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media