Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Εγκρίθηκε η δημιουργία εννέα ξενοδοχείων

 

Από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης του Ν. 4399/2016 των επενδυτικών σχεδίων:

 

1. Tης «SKYBAY ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «SKYBAY ΙΚΕ» που αναφέρεται στη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου δυναμικότητας 14 δωματίων / 42 κλινών στον Πύργο της Σαντορίνης.

2. Της υπό σύσταση «ART HOTEL ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ Α.Ε.» με διακριτικό τίτλο «ART HOTEL» που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων δυναμικότητας οκτώ δωματίων / 32 κλινών, στη θέση Νησί Πύργος – Αμμούδι του Δήμου Αγίου Νικολάου Λασιθίου της Κρήτης.

3. Της «ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΒΑΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ – ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ BAY A.E.» που αναφέρεται στη δημιουργία 5άστερου ξενοδσοχείου δυναμικότητας 88 δωματίων / 182 κλινών στη θέση Βασιλιάς της Σκιάθου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

4. Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Ε΄ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της υπό σύσταση «ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΜΟΝ ΙΚΕ» που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων δυναμικότητας 28 κλινών στην Τσαγκαράδα (Πήλιο) του δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου της Μαγνησίας.

5. Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Ε΄ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της «ΑΝΑΞ Δ. ΚΑΡΑΣΤΑΘΗΣ Κ. ΑΫΦΑΝΤΗΣ Ο.Ε.» που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων δυναμικότητας 52 κλινών στο Δήμο Αλμυρού της Μαγνησίας.

6. Από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηµατικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Α΄ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της «ΜΕΣΟΓΗ ΙΚΕ» που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων στο Μεγανήσι.

7. Από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηµατικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Α΄ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της «ΚΥΒΕΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» µε διακριτικό τίτλο «ΚΥΒΕΤΟΣ ΑΞΤΕ» που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων στη Ζάκυνθο.

8. Από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηµατικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Α΄κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της υπό σύσταση «SEA FRONT I.K.E.» που αναφέρεται στη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου στην Κεφαλλονιά.

9. Από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηµατικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Α΄ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Ε.Ε.» που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων.