Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Η EGEM συμμετέχει στην έκθεση XENIA 2019

Η EGEM συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στην έκθεση XENIA 2019, την πιο στοχευμένη έκθεση στον ξενοδοχειακό κλάδο, που πραγματοποιείται 23 – 25 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, δίπλα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το περίπτερο της EGEM βρίσκεται στο HALL 1 – D08/E09.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η EGEM δραστηριοποιείται στην αγορά του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης, αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους οίκους σε μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα, όπως ποτήρια, είδη πορσελάνης, μαχαιροπήρουνα, επαγγελματικά μαχαίρια, υαλικά, είδη κουζίνας και μπαρ.

Στα 30 χρόνια της λειτουργίας της, η EGEM παρουσιάζει λύσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών επιλογών, στην καλύτερη δυνατή τιμή και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους πελάτες της.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειάς της, διεθνώς αναγνωρισμένα εργοστάσια εμπλουτίζουν τους προϊοντικούς της καταλόγους κάθε χρόνο.

Η εταιρεία παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνουν δεκάδες επιλογές, ικανές να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη των επαγγελματιών της εστίασης είτε αυτή σχετίζεται με το στυλ και τη φινέτσα, είτε με την ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την εργονομία.

Η επιλογή της «αφρόκρεμας» των σερβίτσιων ή των εργαλείων κουζίνας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γι’ αυτό, τα στελέχη της εταιρείας παρακολουθούν τις διεθνείς τάσεις του art de la table, αναζητούν ολοένα νέες ιδέες, τις οποίες προσαρμόζουν στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, σε συνάρτηση πάντα της καλύτερης σχέσης ποιότητας – τιμής.

Για όλους αυτούς τους λόγους, περισσότερες από 5.000 επιχειρήσεις – αλυσίδες ξενοδοχείων, εστιατόρια, καφέ, εταιρείες catering, νοσοκομεία, ναυτιλιακές εταιρείες, κ.λπ., στην Ελλάδα και σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, εμπιστεύονται την EGEM.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post