Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Έφτασε η μεγάλη ημέρα για τα Greek Hospitality Awards 2022

Σήμερα, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, για 8η συνεχόμενη χρονιά και υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), τα Greek Hospitality Awards, θα βραβεύσουν τους κορυφαίους του ελληνικού τουριστικού προϊόντος που με τη σκληρή δουλειά τους και την απαράμιλλης ποιότητας υπηρεσίες τους, κρατάνε την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις της τουριστικής βιομηχανίας παγκοσμίως.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν συνολικά 111 κατηγορίες βραβείων σε τέσσερις επιμέρους θεματικές ενότητες, επτά τιμητικές διακρίσεις και δύο κορυφαία βραβεία.

Οι τελικοί βραβευθέντες αναδείχθηκαν μετά τον συμψηφισμό των ψήφων, με ποσοστό βαρύτητας 60% – 40% της ψηφοφορίας της Επιτροπής που απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες από το θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο και του κοινού, αντίστοιχα.

Τη λαμπερή τελετή θα χαιρετίσουν σημαντικοί θεσμικοί και κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι μεταξύ των οποίων οι:

• Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών
• Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού
• Γεώργιος Καραγιάννης, Υφυπουργός Υποδομών
• Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)
• Χάρης Θεοχάρης, Αναπλ. Κοινοβολευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ, πρ. Υπ. Τουρισμού
• Κατερίνα Νοτοπούλου, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Η τελετή απονομής των βραβείων θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso και με παράλληλη online μετάδοση μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψηφιακής επικοινωνίας και εκδηλώσεων του ethosGROUP και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ.