Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

Η easyJet διέκοψε τις πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους easyJet διέκοψε τις πτήσεις της από/προς τη Θεσσαλονίκη, επικαλούμενη τα έργα που εκτελούνται στο αεροδρόμιο της πόλης. Η εταιρεία προέβη αιφνιδιαστικά σε αυτή την κίνηση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έχει και συνέχεια.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, αντιμετωπίζει προβλήματα σε σχέση με τον προγραμματισμό της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Το αεροδρόμιο, όπως αναφέρει, έχει κλείσει το βασικό του διάδρομο προσγειώσεων – απογειώσεων λόγω εργασιών συντήρησης, με έναν προσωρινό διάδρομο να ανοίγει για να καλύψει τις ανάγκες των πτήσεων. Όπως τονίζει η easyJet, αυτός ο διάδρομος είναι «ακατάλληλος» για απογείωση του αεροσκάφους της εταιρείας.

Τα συνεργεία εργάζονται ακατάπαυστα προκειμένου το εν λόγω τμήμα να παραδοθεί εντός του πρώτου 10ημέρου του Μαρτίου, ώστε με το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν για τον τουρισμό, το αεροδρόμιο να επανέλθει σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας και με τη δυναμικότητα εξυπηρέτησης πτήσεων που διέθετε μέχρι πρότινος. Τα συνεργεία που εκτελούν τις εργασίες λειτουργούν πρωί – βράδυ, καθώς πρέπει να κερδίσουν κατά το δυνατό  χρόνο…

 

Πηγές: www.voria.gr, www.in.gr

Post Tags
Share Post