Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

E.R. Coffee Experiences: Στην Χenia το καφεσύστημα ελληνικού καφέ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ

Η E.R. Coffee Experiences παρουσιάζει στην Χenia 2022 (Hall 1, Stand B07 – C07), το πρωτοποριακό καφεσύστημα ελληνικού καφέ «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ», με στόχο να στηρίξει το έργο των επαγγελματιών του τουρισμού και της ελληνικής φιλοξενίας.

Το καινοτόμο καφεσύστημα «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ» αποτελεί την πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία για την παρασκευή του τέλειου ελληνικού καφέ, με το πάτημα ενός κουμπιού σε μόλις 45 δευτερόλεπτα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Είναι ιδανικό για όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες αφού μεγιστοποιεί την απόδοση και ελαχιστοποιεί το χρόνο παρασκευής, έχει εύκολη λειτουργία και χειρισμό, σερβίρει τον τέλειο καφέ με συνέπεια και πάντα πλούσιο καϊμάκι.

Στο πλαίσιο του «ελληνικού πρωϊνού» το οποίο καλωσορίζει τους καλεσμένους των ξενοδοχείων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με νόστιμες παραδοσιακές συνταγές και τοπικά προϊόντα προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης, η επιλογή του καφεσυστήματος και του ποιοτικού ελληνικού καφέ «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ», έρχεται να ολοκληρώσει την εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας.

Οι σφραγισμένες καφεκάψουλες «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ» μονού και διπλού ελληνικού καφέ που χρησιμοποιεί το καφεσύστημα «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ», εγγυώνται τη διατήρηση της φρεσκάδας και του αρώματος, την πάντα σωστή δοσολογία και τη σταθερή ποιότητα, δίνοντας τη δυνατότητα της ποιοτικής ελληνικής επιλογής στα ζεστά ροφήματα και μάλιστα σε ποικιλία ροφημάτων (ξανθός, σκούρος και ελληνικός χωρίς καφεΐνη).

Δείτε περισσότερα για το καφεσύστημα «ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ» ΕΔΩ.