Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις από το Voulgaris Hospitality Group

 

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις οργανώθηκαν πριν από λίγες ημέρες από το Voulgaris Hospitality Group (VHG), που διαθέτει τρία resorts στην Κέρκυρα (το 5άστερο Kontokali Bay Resort & Spa, το 4άστερο Aeolos Beach Resort και το 5άστερο The Olivar Suites).

 

1. Η Τετάρτη 20η Δεκεμβρίου 2023 ήταν μια σημαντική ημέρα για το Voulgaris Hospitality Group, καθώς διοργανώθηκε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο χώρο του Monk Athens.

Αυτή η συγκέντρωση ήταν μια ευκαιρία να συναντηθούν μια πλειάδα αξιόλογων, νέων και υφιστάμενων συνεργατών του Voulgaris Hospitality Group, κατά κύριο λόγο συνεργατών DMCs με έδρα την Αθήνα.

Ήταν μια ευκαιρία δικτύωσης, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν ολόκληρη την ομάδα του VHG, αλλά και να γνωριστούν μεταξύ τους, δημιουργώντας ευκαιρίες για νέες μελλοντικές συνεργασίες.

Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως εορταστική, πλαισιωμένη από μια εξαιρετική επιλογή εκλεκτών κρασιών και γαστρονομικών απολαύσεων.

Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η παρουσία του Μπάμπη Βούλγαρη, CEO του Voulgaris Hospitality Group.

Δίπλα του, ο Χρήστος Κατσιγιάννης, Διευθυντής Sales & Marketing και η αφοσιωμένη ομάδα τους προσέθεσαν στη ζωντάνια της εκδήλωσης, ενσαρκώνοντας το πνεύμα ενότητας και αφοσίωσης που χαρακτηρίζει το Group.

 

 

2. Τη Δευτέρα 18/12 οι πρωτοετείς εκπαιδευόμενοι της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ Κέρκυρας, παρακολούθησαν ένα σεμινάριο υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος από τους καταξιωμένους Σεφ του ομίλου.

Το θέμα του σεμιναρίου ήταν η βιώσιμη γαστρονομία και ζητήματα όπως η εντοπιότητα των πρώτων υλών, οι τεχνικές καλλιέργειας και η μηδενική σπατάλη πρώτης ύλης (zero waste), βρέθηκαν στο επίκεντρο.

Τα πιάτα που προετοίμασαν και παρουσίασαν οι Σεφ του Ομίλου, Κώστας Αυλωνίτης, Θωμάς Μπαρμπάκης, Χρήστος Αλαμάνος και οι συνεργάτες τους, υπό την καθοδήγηση του Group Executive Chef του ομίλου Σπύρου Βουλισμά, ήταν τα ακόλουθα:

– Σοφρίτο μανιταριών με μους ξινομυζήθρας, πίκλες μανιταριού και τραγανή κρούστα μυρωδικών

– Φρέσκα σαλατικά εποχής με πατάτα «οφτή», κάστανα, παντζάρι και πέπλο ροδιού

– Κεμπάπ παλαμίδας, εικονικό καλαμάρι, γαρίδα μικρολίμανο

– Μπουρέκι ξινομυζήθρας με λωτό και τραγανά καραμελωμένα φύλλα.