Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Δύο σημαντικές πιστοποιήσεις για το Grecotel Kos Imperial

Το Grecotel Kos Imperial, που λειτουργεί εδώ και δύο δεκαετίες βάσει διεθνών προτύπων αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης, τηρώντας όλους τους απαιτούμενους κανονισμούς και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη μείωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος και για την καλλιέργεια της κοινωνικής ευαισθησίας στους εργαζόμενους και τους φιλοξενούμενους του, έλαβε δύο σημαντικές πιστοποιήσεις που αναδεικνύουν την ποιότητα των υπηρεσιών της Grecotel.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Συγκεκριμένα για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχει ακολουθώντας διεθνή πρότυπα έλαβε:

• Τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση για ξενοδοχειακά καταλύματα «Travelife Gold Certification» για την υπεύθυνη διαχείριση των κοινωνικοοικονομικών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων του ξενοδοχείου. Για την απόκτηση της πιστοποίησης, το ξενοδοχείο αξιολογήθηκε αναφορικά με την αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης στους εργαζόμενους και τους επισκέπτες του, την υποστήριξη τοπικών πρωτοβουλιών, την προώθηση του πολιτισμού και της παιδείας, αλλά και τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων του νησιού.

 

• Την πιστοποίηση «HACCP – Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου», η οποία αποτελεί ένα προληπτικό Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων και επιβεβαιώνει ότι το ξενοδοχείο συμμορφώνεται με τις εφαρμοστέες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις που αφορούν στην ασφάλεια τροφίμων που προμηθεύεται, παρασκευάζει και διαθέτει στους επισκέπτες του.

Ο Όμιλος Νίκου Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, ηγέτης στο χώρο των επιχειρήσεων τουρισμού στην Ελλάδα, πρωτοπορεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 στην προστασία της φύσης με την ίδρυση Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού.

Η στρατηγική του Ομίλου θέτει εφικτούς στόχους και αναπτύσσει πρωτοβουλίες που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τα απαιτούμενα σύγχρονα περιβαλλοντικά μέτρα.

Η Grecotel εφαρμόζει και στις 40 ξενοδοχειακές μονάδες της σε όλη την ελληνική επικράτεια τα διεθνή standards στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη αναβαθμίζοντας έτι περαιτέρω το τουριστικό της προϊόν.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media