Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Δύο νέες φωτογραφίες δείχνουν πως θα γίνει το One & Only Kea Island Resort

Από το καλοκαίρι του 2019 έχουν ξεκινήσει τα έργα κατασκευής του 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος One & Only Kea Island Resort, από την Dolphin Capital και την Kerzner International Holdings Limited, σε παραθαλάσσια αμφιθεατρική έκταση 640 στρεμμάτων στη δυτική πλευρά της Κέας (Τζια).

To One & Only Kea Island Resort, επένδυση 150 εκατ., θα περιλαμβάνει 75 resort villas, τρία εστιατόρια, δύο bars, spa, beach club, περιορισμένο αριθμό πολυτελών παραθεριστικών κατοικιών (βίλες) προς πώληση και θα λειτουργήσει από το 2021.

Η διαχείριση του ξενοδοχείου και των παραθεριστικών κατοικιών θα γίνει από τη διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων «One & Only Resorts», ενώ τη συνολική διαχείριση του έργου και των πωλήσεων τη διατηρεί η Dolphin Capital του Μίλτου Καμπουρίδη, που στην Ελλάδα έχει ολοκληρώσει δύο ξενοδοχειακά συγκροτήματα, το Amanzoe και το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli.

Οι δύο νέες φωτορεαλιστικές απεικονίσεις που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της One & Only Resorts, δείχνουν ότι θα είναι πολύ εντυπωσιακό το νέο της ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Τζια.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media