Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Δύο νέα ξενοδοχεία σε Πάργα και Σύβοτα – Επέκταση ξενοδοχείου στα Χανιά

 

Από την Περιφέρεια Ηπείρου εγκρίθηκε η δημιουργία δύο νέων ξενοδοχείων στην Πάργα και στα Σύβοτα και από την Περιφέρεια Κρήτης αποφασίστηκε η επιχορήγηση επέκτασης 4άστερου ξενοδοχείου στην παλιά πόλη των Χανίων.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Από την Περιφέρεια Ηπείρου εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016:

1. Του επενδυτικού σχεδίου της υπό σύσταση «ΜΠΙΤΖΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Μ. ΕΠΕ» που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων δυναμικότητας οκτώ διαμερισμάτων – 23 κλινών, στον οικισμό της Αμμουδιάς του Δήμου Πάργας.

2. Του επενδυτικού σχεδίου της υπό σύσταση «GEMSY MON. IKE», που αναφέρεται στη δημιουργία 4άστερου ξενοδοχείου δυναμικότητας 30 κλινών στα Σύβοτα της Θεσπρωτίας.

Επιπλέον, από την Περιφέρεια Κρήτης αποφασίστηκε η χορήγηση ποσού ίσου με 25% της εγκεκριμένης επιχορήγησης του επενδυτικού σχεδίου της «MONASTERY ESTATE CHANIA – ΚΤΗΜΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΧΑΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «Monastery Estate Chania Μον. Α.Ε.».

Το επενδυτικό σχέδιο αφορά στην επέκταση της δυναμικότητας του 4άστερου Monastery Estate Venetian Harbor κατά 24 κλίνες, στην παλιά πόλη των Χανίων.