Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Δύο νέα boutique ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας από Ισραηλινούς επιχειρηματίες

 

Η AUM MONA Greece ΙΚΕ, που ανήκει στην εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων (real estate) AUM, η οποία ιδρύθηκε το 1995 από δύο Ισραηλινούς επιχειρηματίες στη Νέα Υόρκη, «επεκτείνεται» στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα, καθώς σχεδιάζει να λειτουργήσει δύο υψηλού επιπέδου boutique ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η πρώτη επένδυση αφορά στη μετατροπή κτηρίου 550 τ.μ. στο Κολωνάκι στο boutique ξενοδοχείο SHILA Athens, με έξι σουίτες και η δεύτερη προβλέπει τη μετατροπή εξαώροφου κτηρίου 1.300 τ.μ. στο Μοναστηράκι στο boutique ξενοδοχείο MONA Athens, με rooftop που προσφέρει εντυπωσιακή θέα προς την Ακρόπολη.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Είναι αξιοσημείωτο ότι σημαντικό ρόλο στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας έχουν αρχίσει να διαδραματίζουν ισραηλινές εταιρείες, όπως η Brown Hotels που ανοίγει τουλάχιστον τρία ξενοδοχεία στην περιοχή της Ομονοίας, το Brown Acropol, το πρώην La Mirage, αλλά και το Dave Red (δείτε ΕΔΩ τι γράψαμε την προηγούμενη βδομάδα), με 87 δωμάτια.

Επιπλέον, ο ισραηλινός ξενοδοχειακός όμιλος Fattal, θα ανοίξει δύο νέα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας το 2021, το πρώην Esperia Palace στη Σταδίου 22, που θα λειτουργήσει ως το NYX Hotel Athens με 215 δωμάτια και το 84 δωματίων Leonardo Boutique Hotel Athens στην οδό Αβέρωφ 7, πολύ κοντά στο ιστορικό κτήριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου της οδού Πατησίων (δείτε ΕΔΩ τι γράψαμε στις 8 Ιανουαρίου).

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media