Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Δράσεις τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου το δεύτερο Fam Trip που οργάνωσε η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα).

Το Fam Trip ξεκίνησε στις 11 Σεπτεμβρίου από τη Θεσσαλονίκη με 10 γυναίκες επαγγελματίες τουρισμού εμπειρίας υψηλής ποιότητας από τις ΗΠΑ.

Στην πορεία του ταξιδιού, οι επαγγελματίες του τουρισμού εντυπωσιάστηκαν από την περιοχή και όσα έχει να προσφέρει, χαρακτηρίζοντάς την ως ακατέργαστο διαμάντι!

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στο πλαίσιο αυτών των ταξιδιών (fam trips) η Εταιρία Τουρισμού στοχεύει πέρα από τις επισκέψεις σε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος της περιφέρειας και στην ανάδειξη των ιδιαίτερων γαστρονομικών στοιχείων της Δυτικής Μακεδονίας.

Η γαστρονομία, τα τοπικά προϊόντα και εδέσματα κάθε περιοχής, αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο, συμπεριλαμβάνοντάς τα σε κάθε γευστική δράση και στο καθημερινό πρόγραμμα.

Στόχος είναι η ανάδειξη και η παρουσίαση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο του προορισμού Δυτική Μακεδονία, αλλά και του σημαντικού έργου που επιτελείται από τους φορείς του τουρισμού της περιοχής, τους ανθρώπους, τη φιλοξενία, τον πολιτισμό, την ιστορία, τα τοπικά προϊόντα, τις αυθεντικές γεύσεις της τοπικής κουζίνας, τα ιδιαίτερα κρασιά και τη σημαντική δυναμική στον τουρισμό της περιοχής.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media