Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Δράσεις προσέλκυσης Ισραηλινών στη Μαγνησία

 

Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, η εκπρόσωπος της Επιτροπής Κοινοτικού Κέντρου Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, Ραχήλ – Σιρλέτ Βαρούχ Παπανδριανού, ο Διευθυντής του Πνευματικού Κέντρου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών Σάκης Νεγρίν και το μέλος του Δ.Σ. της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου Βίκτωρ Σακής.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η κα Κολυνδρίνη κατά την τοποθέτησή της, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, σε όλα όσα η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου πραγματοποιεί, όπως είναι η συνδιοργάνωση επετειακών εκδηλώσεων, η έκδοση λευκώματος για το ολοκαύτωμα, η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε διεθνείς εκθέσεις στο Ισραήλ, η οργάνωση φιλοξενιών Ισραηλινών δημοσιογράφων, κ.λ.π.

Στην τοποθέτηση της η κα Κολυνδρίνη, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι:

«Στον τομέα του τουρισμού, η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει ανεπτυγμένη δράση στο Ισραήλ, συμμετέχοντας σε εκθέσεις στο Τελ Αβίβ για τη σφυρηλάτηση των σχέσεων μεταξύ των δύο λαών και την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης μεταξύ των δύο χωρών. Έχουμε οργανώσει φιλοξενίες Ισραηλινών δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων στη Μαγνησία, οργανώσαμε παρουσιάσεις των τουριστικών πόρων και προορισμών της Μαγνησίας στο Ισραήλ. Οι δράσεις σύμφωνα με καταγεγραμμένα στοιχεία αποδίδουν καρπούς, καθώς ο αριθμός των Ισραηλινών που επιλέγουν το νομό Μαγνησίας για τις διακοπές τους διαρκώς αυξάνεται, ενώ στις 13/06/2022 θα υποδεχτούμε εκ νέου στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου πτήσεις της TUS AIR, η οποία θα συνδέσει το Βόλο με το Τελ Αβίβ».

 

Πηγή: www.ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media