Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

Η Δράπανος Χερσονήσου γίνεται «ξενοδοχειακή γειτονιά» πέντε αστέρων

Σε «ξενοδοχειακή γειτονιά» πολυτελείας μετατρέπεται η παραλία στην περιοχή Δράπανος Χερσονήσου, στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς δίπλα στο 5άστερο Nana Beach του ομίλου Καράτζη, κατασκευάζεται από τον ίδιο όμιλο το 5άστερο Nana Princess και ακολουθεί ακριβώς δίπλα το υπό κατασκευή 5άστερο Abaton Resort (φωτογραφία).

1. Nana Princess

Ο όμιλος Καράτζη, ιδιοκτήτης του 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Nana Beach, που συνολικά διαθέτει 500 δωμάτια, bungalows, oικογενειακά διαμερίσματα και σουίτες, κατασκευάζει σε διπλανή έκταση το 5άστερο Nana Princess, που θα διαθέτει 120 δωμάτια, σουίτες και βίλες. Να σημειωθεί ότι σχεδόν όλα τα δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλες του Nana Princess θα διαθέτουν τη δική τους πισίνα.

Το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα του ομίλου Καράτζη θα ανοίξει τον Απρίλιο του 2018.

2. Abaton Island Resort & Spa

Ανοίγει το επόμενο διάστημα από το Hersonissos Group Hotels της οικογένειας Καλουτσάκη, το 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Abaton Island Resort & Spa, που σύμφωνα με όσα δημοσιεύθηκαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο τους προηγούμενους μήνες, θα κοστίσει 25 – 30 εκατ. ευρώ και θα διαθέτει συνολικά 325 κλίνες, το 50% των δωματίων θα διαθέτουν τη δική τους πισίνα, πέντε εστιατόρια και spa.

Φωτογραφία: www.karatzis.gr