Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Δωρεάν ξενοδοχειακά webinars από τη Hotelier Academy σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου

Η Hotelier Academy συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες της ξενοδοχειακής αγοράς και οργανώνει δωρεάν live ξενοδοχειακά webinars, μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο E-Learning περιβάλλον της, τον Απρίλιο, με στόχο την τόνωση της ξενοδοχειακής αγοράς.

Αν και διανύουμε μία από τις πιο «πιεσμένες» τουριστικές περιόδους λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή της έξαρσης του COVID-19, η Hotelier Academy αποφάσισε να μετατρέψει το διάστημα αυτό σε μια εποικοδομητική περίοδο, τόσο για την ενίσχυση της ξενοδοχειακής γνώσης, όσο και για εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού των τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Τα webinars δεν θα επικεντρωθούν στους τρόπους με τους οποίους ο COVID-19 επηρεάζει τα ξενοδοχεία, αλλά θα καλυφθούν θέματα όπως η οργάνωση του προσωπικού, οι online πωλήσεις, η στρατηγική και άλλα πολλά.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει τα webinars εντελώς δωρεάν, ενώ μπορεί να έχει πρόσβαση:

– Στις σχετικές παρουσιάσεις και σε ειδικά tests που θα παρέχει ο κάθε ομιλητής.
– Σε επιπρόσθετο σχετικό content που θα συγκεντρώσει η Hotelier Academy σχετικά με το θέμα.
– Σε ειδικό περιβάλλον που μπορεί να θέσει άμεσα τις ερωτήσεις του στον ομιλητή, εξατομικευμένα για το ξενοδοχείο του.

Επιλέξτε ΕΔΩ το δωρεάν webinar που σας ενδιαφέρει, συνδεθείτε ή δημιουργήστε νέο λογαριασμό και δηλώστε συμμετοχή σε κάποια από τις διαθέσιμες ημερομηνίες του Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα προστεθούν περισσότερα webinars από καταξιωμένους Instructors.

Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετέχουν ως instructors στα webinars, μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον στα παρακάτω στοιχεία:

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Στέλλα Ζένιου
email: stella@hotelieracademy.org

 

Να σημειωθεί ότι το eTravel News υποστηρίζει τη δράση «Live Ξενοδοχειακά Webinars» της Hotelier Academy Greece ως communication partner και θα προβάλλει μέσα από τη σελίδα του στο facebook (www.facebook.com/etravelnews.gr) επιμορφωτικά σεμινάρια.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media