Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Workathlon: Δωρεάν webinars σε συνεργασία με επαγγελματίες του τουρισμού

Η Workathlon δημιούργησε μια σειρά εξειδικευμένων online σεμιναρίων και webinars σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες του τουρισμού.

Η θεματολογία των σεμιναρίων διαμορφώθηκε κατόπιν σχετικής ερώτησης που απηύθυνε η Workathlon στο δίκτυο των περισσότερων από 40.000 επαγγελματιών που συνεργάζονται μαζί της.

Ο διάλογος μαζί τους απέφερε περισσότερες από 50 θεματικές προτάσεις που η Workathlon αναλαμβάνει να υλοποιήσει τους επόμενους μήνες και να προσφέρει δωρεάν στους ανθρώπους του κλάδου.

Η βιωσιμότητα στα ξενοδοχεία, η διαχείριση παραπόνων, τα υπέρ και τα κατά των τεχνικών overbooking στο revenue του ξενοδοχείου, η δημιουργία ζήτησης σε χαμηλές περιόδους, ο εξοπλισμός μιας επαγγελματικής κουζίνας, η διαχείριση του walk – in πελάτη, barista techniques είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα απασχολήσουν τους ειδικούς στα hospitality courses της Workathlon.

Τα σεμινάρια θα έχουν τη μορφή μαγνητοσκοπημένων βίντεο και παρέχονται δωρεάν, πρωτίστως στους συνδρομητές της Workathlon και έπειτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Εκτός όμως από τα μαγνητοσκοπημένα βίντεο, η Workathlon θα υλοποιήσει και μια σειρά live webinars όπου θα συζητά με ανθρώπους του κλάδου για θέματα όπως το πώς αντιμετωπίζει την τρέχουσα κατάσταση το κάθε τμήμα του ξενοδοχείου, ή για το πώς είναι να εργάζεσαι στον κλάδο μας στο εξωτερικό τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του κορονοϊού.

Για να ενημερώνεσαι για τα σεμινάρια που αναρτώνται καθημερινά, μια εγγραφή εδώ αρκεί.

Οι επαγγελματίες του κλάδου που θέλουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους αρκεί να στείλουν ένα σχετικό email στο press@workathlon.com

Τι είδους σεμινάρια σχετικά με τον Τουρισμό θα ήθελες να παρακολουθήσεις; Γράψε ΕΔΩ τις ιδέες σου και η Workathlon θα στις παρέχει ηλεκτρονικά & δωρεάν.

 

Σχετικά με τη Workathlon

Η Workathlon, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προσφέρει λύσεις προσανατολισμένες στη διαχείριση της στελέχωσης και της σωστής ανάθεσης καθηκόντων σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια και γιοτ.

H εταιρία ιδρύθηκε το 2015, όταν σχεδιάστηκε η 1η έκδοση της online πλατφόρμας.

Παρατηρώντας την άμεση ανταπόκριση της αγοράς, λανσάρισε το Νοέμβριο του 2016 τη 2η έκδοση, με αναβαθμισμένα εργαλεία και πρωτοποριακές εφαρμογές.

Σχεδιασμένη από ξενοδόχους, απευθυνόμενη στους ειδήμονες της Φιλοξενίας και συνδυάζοντας τη γνώση του κλάδου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Workathlon έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 400 ξενοδόχων και 30.000 ξενοδοχοϋπαλλήλων.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post