Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Δωρεάν σεμινάρια για καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Hosthub και η Tourmie στο πλαίσιο ενημέρωσης και επιμόρφωσης των οικοδεσποτών βραχυχρόνιας μίσθωσης για τις νέες τάσεις της αγοράς, διοργανώνουν σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τακτικών μεταξύ των οικοδεσποτών και των ειδικών του κλάδου.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία σεμινάρια οικοδεσποτών στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στον Άγιο Νικόλαο και στο Ρέθυμνο της Κρήτης, στην Κάλυμνο, στο Ναύπλιο, στην Καλαμάτα, στην Κέρκυρα, στην Πάτρα και στο Βόλο.

Τα επόμενα σεμινάρια για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης θα πραγματοποιηθούν:

– Στην Αθήνα, την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 και

– Στη Θεσσαλονίκη, την Tετάρτη 24 Μαΐου 2023

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ομιλητές και θεματολογία:

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης είναι συνιδρυτής και CEO της Ηοsthub, η οποία βοηθά ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να διαχειριστούν κρατήσεις από πολλαπλές πλατφόρμες (όπως είναι η Airbnb, booking.com, Vrbo, Expedia, κ.ά.), να αυξήσουν τις κρατήσεις και τα έσοδά τους, να αποφεύγουν τις διπλοκρατήσεις και να γλιτώνουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα μετατρέποντας χειροκίνητες εργασίες σε αυτόματες.

Ο ίδιος θα παρουσιάσει:

α) Τα μυστικά των πιο επιτυχημένων hosts

β) Τακτικές και συμβουλές

γ) Στατιστικά και προβλέψεις για τη βραχυχρόνια μίσθωση στην Αθήνα & στη Θεσσαλονίκη.

Ο Στέλιος Χρηστάκης είναι συνιδρυτής και CEO της Tourmie, της πρώτης Guest Experience εφαρμογής στην Ελλάδα, η οποία βοηθάει τουριστικά καταλύματα να αναβαθμίσουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών τους, να αυτοματοποιήσουν τις επικοινωνίες τους και να αποκτήσουν μια νέα πηγή εσόδων.

Θέμα της ομιλίας του είναι το «Digital guest experience: Το κλειδί για τη βελτίωση των κριτικών σας και την αύξηση των εσόδων σας».

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους παρακάτω συνδέσμους:

– Για το σεμινάριο στην Αθήνα ΕΔΩ

– Για το σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ.