Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Δωρεάν προώθηση για όλα τα ξενοδοχεία από τη νέα εποχή του Travel by Interest

Το Travel By Interest δίνει στους ξενοδόχους τη δυνατότητα να καταχωρήσουν τα καταλύματά τους δωρεάν στην πλατφόρμα του, συμπεριλαμβάνοντάς τα σε συναρπαστικές Ξενοδοχειακές Συλλογές.

Έτσι, τους προσφέρει την ευκαιρία να προωθηθούν άμεσα σε στοχευμένα κοινά και σε δυναμικές Niche Αγορές όπως Gay, Luxury, Wellness & Food!

To Travel By Interest θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα «website αναζήτησης ξενοδοχείων νέας γενιάς».

Η συνεχώς ανερχόμενη πλατφόρμα ταξινομεί τα περισσότερα από 3.500 ήδη συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της σε ειδικές Συλλογές, προωθώντας τα σε ταξιδιώτες που αναζητούν τα καλύτερα καταλύματα για τις διακοπές τους και βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αγοραστικής τους απόφασης.

Επιπλέον, επιτυγχάνει αύξηση των πιθανοτήτων για direct κρατήσεις στα καταλύματα, αφού επιτρέπει στους ταξιδιώτες να έχουν άμεση πρόσβαση στη μηχανή κρατήσεων του κάθε ξενοδοχείου.

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια, οι ταξιδιώτες έχουν γίνει πιο απαιτητικοί όσον αφορά τις επιλογές τους σε ξενοδοχεία, αφού μπορούν να βρουν και να κάνουν εύκολα κράτηση σε καταλύματα που καλύπτουν τις ατομικές τους ανάγκες και επιθυμίες.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Για το λόγο αυτό, το Travel By Interest έχει διαμορφώσει ένα καινοτόμο μοντέλο λειτουργίας, το οποίο μπορεί να αναλυθεί σε τέσσερα βασικά βήματα:

 

  1. Δημιουργία reports για τις ταξιδιωτικές τάσεις

Χρησιμοποιώντας διαδικτυακά τεχνολογικά εργαλεία και εφαρμογές, η ομάδα της Travel By Interest ανακαλύπτει κάθε μήνα τις τελευταίες τάσεις και απαιτήσεις της παγκόσμιας ταξιδιωτικής αγοράς και τις συγκεντρώνει σε οργανωμένα και αναλυτικά reports.

 

  1. Δημιουργία ειδικών Ξενοδοχειακών Συλλογών

Με βάση τα παραπάνω reports, οι Travel By Interest Experts δημιουργούν νέες Ξενοδοχειακές Συλλογές κάθε μήνα, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κύριες κατηγορίες:

  • Ξενοδοχειακές Συλλογές με βάση τα ενδιαφέροντα των ταξιδιωτών (Gay, Food, Wellness, Luxury)
  • Ξενοδοχειακές Συλλογές με βάση τον προορισμό (π.χ. Ξενοδοχεία στην Ελλάδα, Ξενοδοχεία στις Μαλδίβες) και
  • Ξενοδοχειακές Συλλογές με βάση κάποιο συγκεκριμένο θέμα (π.χ. Ξενοδοχεία με εντυπωσιακό σχεδιασμό, Ξενοδοχεία με σπιτικές επιλογές πρωινού).

Επιπλέον, η πλατφόρμα επιτρέπει στα ξενοδοχεία να πραγματοποιούν, με χαμηλό κόστος, «Top Of The List» προωθητικές καμπάνιες στις συλλογές της επιλογής τους.

 

  1. Διασύνδεση ιστοσελίδων ξενοδοχείων και μηχανών απευθείας κρατήσεων

Παρέχεται, επίσης, η δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης της ιστοσελίδας και της μηχανής κρατήσεων των καταλυμάτων στην πλατφόρμα του Travel By Interest. Έτσι, οι ξενοδόχοι μπορούν να δέχονται απευθείας κρατήσεις από τους επισκέπτες του Travel by Interest, χωρίς έξτρα κόστη ή προμήθειες.

 

  1. Δημιουργία ξενοδοχειακών άρθρων με υψηλές SEO προδιαγραφές

Οι Hospitality Experts του Travel By Interest σε συνεργασία με την εταιρεία The Hotel Content Company μπορούν να γράψουν και να δημοσιεύσουν άρθρα εμπλουτισμένα με υψηλές προδιαγραφές SEO, αναφορικά με τα καταλύματα και τους προορισμούς τους.

Ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό των ξενοδοχειακών άρθρων του TBI είναι ότι, λόγω της ενσωμάτωσης των μηχανών κρατήσεων μέσα στα ίδια τα άρθρα, οι αναγνώστες μπορούν να πραγματοποιούν απευθείας κράτηση στο εν λόγω κατάλυμα.

Τους επόμενους μήνες, το Travel By Interest σχεδιάζει να δημιουργήσει Συλλογές για ξενοδοχεία στην Ευρώπη και την Ασία.

Επιπλέον, σύντομα θα κυκλοφορήσουν θεματικές συλλογές για τα Χριστούγεννα και για Χειμερινές διακοπές.

Εάν δεν έχετε εγγράψει ακόμα το ξενοδοχείο σας στο TBI, μπορείτε να το κάνετε δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή εξειδικευμένη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Travel By Interest μέσω τηλεφώνου στο +30 21 0324 5142, ή μέσω email στο hotels@travelbyinterest.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media