Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού από τον όμιλο Lesante Collection Luxury Hotels & Resorts στο νοσοκομείο της Ζακύνθου

Ο όμιλος Lesante Collection Luxury Hotels & Resorts, της οικογένειας Βυθούλκα, που διαθέτει δύο 5άστερα ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο (Lesante Classic Luxury Hotel & Spa και Lesante Blu Exclusive Beach Resort) και θα ανοίξει το 2021 ένα ακόμη 5άστερο (Lesante Cape Resort & Villas) στο νησί, αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά στο τοπικό νοσοκομείο προμηθεύοντος το με ιατρικό εξοπλισμό.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ομίλου Lesante Collection Luxury Hotels & Resorts

Στη Lesante Collection Luxury Hotels & Resorts, οι καρδιές και οι σκέψεις μας είναι στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από την πρωτοφανή πανδημία του Κορωναϊού (COVID-19).

Κατά κύριο λόγο, εκτιμούμε τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και τις τοπικές κοινότητες, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και εργάζονται για τον περιορισμό αυτού του γεγονότος.

Ωστόσο, καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι η ανάληψη δράσης είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, η διοίκηση του Ομίλου αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά στο τοπικό νοσοκομείο της Ζακύνθου προμηθεύοντος το με ιατρικό εξοπλισμό (Μάσκες FFP2 ενεργού άνθρακα με βαλβίδα εκπνοής και ολόσωμες στολές προστασίας).

Ο ιδιοκτήτης και Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Φωτεινός Βυθούλκας, δήλωσε:

«Έχουμε να κάνουμε με μια σκληρή και σοβαρή κατάσταση σε παγκόσμια κλίμακα. Όλοι πρέπει να συμβάλουμε στο επίπεδο που μπορούμε και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Είναι το δίκαιο και ηθικό που πρέπει να κάνουμε. Για το λόγο αυτό, ο όμιλος Lesante Collection αποφάσισε να προσφέρει στο νοσοκομείο μας στη Ζάκυνθο ιατρικά εφόδια, τα οποία θα χρησιμοποιήσει το προσωπικό στον καθημερινό αγώνα που δίνουν για όλους μας».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media