Πέμπτη 2 Μαϊου 2024

Domotel Hotels & Resorts: Μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Όπως και αν επιθυμείτε να γιορτάσετε στις 14 Φεβρουαρίου, με ρομαντικό δείπνο, city break ή απόδραση στη φύση, τα Domotel Hotels & Resorts σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Στα ξενοδοχεία Domotel Kastri, Domotel Olympia, Domotel Xenia, Domotel Anemolia και Domotel Neve μπορείτε να απολαύσετε ένα εκλεκτό δείπνο δύο ατόμων με μενού ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση, αλλά και να παρατείνετε τη ρομαντική βραδιά σας επιλέγοντας το προνομιακό πακέτο διαμονής.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ειδικά στο Domotel Xenia και στο Domotel Neve, μπορείτε να αφεθείτε και σε μια ξεχωριστή εμπειρία wellness, επιλέγοντας θεραπείες μασάζ για την απόλυτη χαλάρωσή σας!

Ζήστε πολυτελείς στιγμές και αφεθείτε στην προσωποποιημένη φιλοξενία των Domotel Hotels & Resorts.

Επισκεφθείτε το www.domotel.gr και επιλέξτε μοναδικά πακέτα διαμονής και γαστρονομικής εμπειρίας  («Πακέτα Αγίου Βαλεντίνου»).

Feels Like Love @ Domotel Hotels & Resorts!

Domotel Hotel & Resorts

Τα επτά ξενοδοχεία Domotel Hotels & Resorts, διαχειρίζονται από την DHR Services (www.dhrservices.com), την ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων που ξεχωρίζουν για τους μοναδικούς προορισμούς, τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την εξαιρετική αισθητική.

Με γνώμονα την προσωποποιημένη φιλοξενία, προσφέρουν μοναδική εμπειρία διαμονής όλο το χρόνο στον επισκέπτη ιδιώτη, επαγγελματία ή εταιρεία, συνδυάζοντας την κομψότητα και την πολυτέλεια.

Η DHR Services είναι μια καταξιωμένη Management Services εταιρεία στον κάδο του Hospitality, με υπηρεσίες που αφορούν στο Hotel Asset Management, Hotel Management Services, Hospitality Consultancy & Advisory, καθώς επίσης και Commercial Support.