Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Ο θρύλος του NBA Dominique Wilkins στο NBA Basketball School στην Costa Navarino

Η Costa Navarino υποδέχτηκε πρόσφατα το θρύλο του μπάσκετ και εννέα φορές NBA All-Star και Greek League Hall of Famer, Dominique Wilkins, με αφορμή το καλοκαιρινό πρόγραμμα του NBA Basketball School.

Tην Κυριακή 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση για τους επισκέπτες της Costa Navarino με τη συμμετοχή του Dominique Wilkins, στην οποία παιδιά και έφηβοι είχαν την αποκλειστική ευκαιρία να προπονηθούν στο γήπεδο υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου παίκτη και να εξασκηθούν σε τεχνικές και τρόπους παιξίματος.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι έλαβαν αυτόγραφα και συζήτησαν με τον Dominique Wilkins για την πορεία του στο μπάσκετ.

«Σημαίνει πολλά για εμένα αυτή η συμμετοχή στο NBA Basketball School στην Costa Navarino, καθώς δείχνει πόσο έχει αναπτυχθεί το μπάσκετ στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε τις δεξιότητες των παιδιών από μικρή ηλικία και να τους βοηθήσουμε να καλλιεργήσουν την αγάπη τους για το μπάσκετ μέσω της διδασκαλίας και της εκμάθησης δεξιοτήτων. Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι με τα NBA Basketball Schools και που επισκέφθηκα για πρώτη φορά την Costa Navarino», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Dominique Wilkins κατά την επίσκεψή του.

Η καλοκαιρινή λειτουργία του NBA Basketball School θα διαρκέσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου, με ένα δυναμικό πρόγραμμα για επίδοξους παίκτες όλων των ηλικιών.

Επίσης, έως τις 17 Αυγούστου, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τον πρώην παίκτη του NBA και No. 1 στα ΝΒΑ draft, Michael Bradley, ο οποίος διευθύνει το καλοκαιρινό πρόγραμμα.

Το NBA Basketball School στην Costa Navarino αποτελεί την πρώτη συνεργασία του NBA με έναν τουριστικό προορισμό στην Ευρώπη και απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους 6 – 18 χρονών καθώς και σε ενήλικες.

Οι νεαροί παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε προγράμματα 3 έως 7 ημερών, ενώ οι ενήλικες συμμετέχουν σε καθημερινές ωριαίες προπονήσεις.

Όλοι οι παίκτες θα λάβουν ένα NBA T-shirt με την εγγραφή τους, ενώ όσοι παρακολουθήσουν το πλήρες πρόγραμμα (6 ή 7 ημέρες) θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής από το NBA Basketball School και ένα δώρο από το NBA.

Περισσότερες πληροφορίες για το καλοκαιρινό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

 

Δείτε το video της εκδήλωσης