Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Η Domes Resorts αναλαμβάνει τη διαχείριση του The Lake Spa Resort στην Πορτογαλία

Η Domes Resorts, ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα brand πολυτελών ξενοδοχείων στη Μεσόγειο, συνεχίζει δυναμικά τις επεκτατικές της δραστηριότητες μπαίνοντας στο χώρο της διεθνούς διαχείρισης ξενοδοχείων μέσα από συνεργασία με την Hotel Investment Partners (HIP) -το μεγαλύτερο ιδιοκτήτη εποχιακών ξενοδοχειακών μονάδων στη Νότια Ευρώπη, που ανήκει σε επενδυτικά κεφάλαια της Blackstone- για τη διαχείριση του εμβληματικού The Lake Spa Resort (φωτογραφία) στην Πορτογαλία.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο 192 δωματίων, που διαθέτει προνομιούχα θέση με άμεση πρόσβαση στην παραλία, στον κόλπο της Vilamoura, πρόκειται να μετατραπεί πλήρως σε ένα Domes Resort, φέροντας τη διεθνώς αναγνωρίσιμη επωνυμία.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν, που συμπεριέλαβε την επανατοποθέτηση και το άνοιγμα του πλήρως ανακαινισμένου Domes of Corfu, Autograph Collection το 2021, η Domes Resorts ανακοίνωσε άλλη μια συνεργασία με την HIP, μέσα από την οποία θα ενισχύσει την παρουσία της στο τουριστικό γίγνεσθαι της Ευρώπης με το πολυαναμενόμενο άνοιγμα της ξενοδοχειακής μονάδας The Lake Spa στο Αλγκάρβε, στις αρχές του 2022.

Το ποσό των 7.000.000 ευρώ θα επενδυθεί για την αναβάθμιση, τη μετατροπή και την επανατοποθέτηση του ξενοδοχείου στην αγορά μέσω πλήρους ανακαίνισης όλων των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων, καθώς και rebranding όλων των εστιατορίων και μπαρ.

Παράλληλα, θα κατασκευαστεί νέα πισίνα adults – only/μόνο για ενήλικες, που θα διαθέτει και νέο pool bar.

Τέλος, προγραμματίζεται συνολική ανανέωση του γαστρονομικού τοπίου και επιλογών του ξενοδοχείου με την υπογραφή του Domes dining concept.

Το The Lake Spa Resort έχει βραβευτεί ως το κορυφαίο Luxury Lifestyle Resort της Ευρώπης το 2021 στα World Travel Awards.

 

Λίγα λόγια για την DOMES RESORTS

Η Domes Resorts συγκαταλέγεται μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων ομίλων πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, με πολλά νέα project υπό εκπόνηση.

Ο όμιλος αποτελείται από το exclusive Domes of Elounda, Autograph Collection, το κοσμοπολίτικο adults – only Domes Noruz Chania, Autograph Collection, το θρυλικό adults – only Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu και το bohemian luxury Domes Zeen, a Luxury Collection Resort, Chania.

Το καλοκαίρι του 2021 έκανε την έναρξή του το Domes of Corfu, Autograph Collection, ένα μοναδικό παραθαλάσσιο θέρετρο σε προνομιούχα θέση απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

 

Λίγα λόγια για τη Hotel Investment Partners (HIP)

Η HIP ιδρύθηκε το 2015 από τους Alejandro Hernandez – Puértolas και Banco Sabadell.

Το 2017, εξαγοράστηκε από επενδυτικά κεφάλαια της Blackstone που δραστηριοποιούνται στην αγορά ακινήτων.

Αλλεπάλληλες εξαγορές οδήγησαν στη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της HIP στα 65 ξενοδοχεία με 19.345 δωμάτια συνολικά και παρουσία στην Ισπανία, την Ελλάδα και την Πορτογαλία.

Σήμερα, η HIP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος ξενοδοχειακός επενδυτής στην Ευρώπη μετά την Pandox και την Covivio.

H HIP διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα περίπου 100 επαγγελματιών – ειδικών στην απόκτηση, ανακαίνιση και επανατοποθέτηση στην αγορά ξενοδοχείων ανεπαρκούς κεφαλαιοποίησης.

Η ομάδα της HIP συνεργάζεται με πλήθος διαχειριστών ξενοδοχείων, όπως η Ritz Carlton, η Barcelo, η AMR Resorts και η Melia με στόχο την αναβάθμιση της διαχείρισης των ξενοδοχείων, καθώς και της εμπειρίας των επισκεπτών.

H HIP πραγματοποιεί επενδύσεις ύψους άνω των 500 εκατομμυρίων ευρώ στο τρέχον χαρτοφυλάκιο της.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media