Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Το Dog Weekend έρχεται για 4η χρονιά στο Elatos Resort

Το βραβευμένο ως pet friendly Elatos Resort & Health Club διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά το δημοφιλή θεσμό του Dog Weekend στις 13 – 15 Νοεμβρίου 2020.

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στη φροντίδα των αγαπημένων μας κατοικιδίων με πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια αλλά και στιγμές χαλάρωσης στα ιδιωτικά chalets σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο καταπράσινο ελατοδάσος.

Το πρωί του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου, η ημέρα ξεκινάει με μια πεζοπορία μέσα στα καταπράσινα μονοπάτια του Παρνασσού, απολαμβάνοντας το φρέσκο αέρα και τις ομορφιές του βουνού.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, ο κτηνίατρος Λάζαρος Καρανάσιος και ο εκπαιδευτής Γιάννης Κουβέλης, θα υποστηρίξουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους για ακόμα μια χρονιά το event, χαρίζοντας πολύτιμες συμβουλές για την περιποίηση και την εκπαίδευση των σκύλων.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τη σημασία και τους τρόπους της διατήρησης της καλής υγείας των κατοικιδίων, ενώ θα μάθουν χρήσιμα tips για τη σωστή συμπεριφορά των ιδιοκτητών ιδιαίτερα στα νεαρά κουτάβια τα οποία έχουν αυξημένες ανάγκες.

Στο τέλος του σεμιναρίου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τη φροντίδα των ζώων μέσα από ένα Q&A με τους ειδικούς.

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, οι ιδιοκτήτες θα απολαύσουν τα λατρεμένα τους κατοικίδια να επιδεικνύουν τις ικανότητές τους μέσα από έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό διαγωνισμό.

Στο τέλος της ημέρας όλοι οι τετράποδοι φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν σπίτι με πλούσια δώρα!

Το Elatos Resort έπειτα από τρεις επιτυχημένες χρονιές διεξαγωγής του Dog Weekend, περιμένει και φέτος παλιούς και νέους επισκέπτες σε μια μοναδική εξόρμηση σε έναν παράδεισο ιδιωτικότητας, τηρώντας πιστά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που έχει ορίσει η πολιτεία.

Μεγάλος χορηγός του 4ου Dog Weekend θα είναι η Royal Canin που θα φροντίσει για τη σωστή διατροφή των πιστών μας φίλων.

Πακέτο διαμονής:

Από 220 ευρώ/διανυκτέρευση για δύο ενήλικες και ένα παιδί έως 10 ετών σε classic chalet (συμπεριλαμβάνεται το μεσημεριανό γεύμα του Σαββάτου).

Ελάχιστη διαμονή: Δύο διανυκτερεύσεις.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post