Σάββατο 21 Μαϊου 2022

ΔΩΔΕΚΑ: Η πρωτοβουλία της FedHATTA για το 12μηνο τουρισμό ανανεώνεται

Επτά χρόνια συμπληρώνει η πρωτοβουλία «ΔΩΔΕΚΑ» της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού – FedHATTA, η οποία δημιουργήθηκε προκειμένου να προωθήσει και να αναδείξει το δωδεκάμηνο και θεματικό τουρισμό στην Ελλάδα μέσα από την καταγραφή ποικιλίας δραστηριοτήτων σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα σε λιγότερο γνωστούς προορισμούς της.

Τον Ιανουάριο του 2016, όταν η FedHATTA έβγαλε για πρώτη φορά «στον αέρα» την πλατφόρμα του ΔΩΔΕΚΑ (www.dodekatravel.gr), είχε ήδη αγκαλιάσει έναν αριθμό σημαντικών πρωτοβουλιών ανθρώπων που το έργο τους ξεπερνούσε τη διάδοση της πληροφορίας: Ήταν κοινοφελές.

Το ΔΩΔΕΚΑ ταξινόμησε το ελληνικό τουριστικό προϊόν σε δώδεκα θεματικές ενότητες παρουσιάζοντας, για πρώτη φορά, τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε εμπειρίες στην ελληνική φύση ως επισκέπτες.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στην ανακοίνωση της η FedHATTA σημειώνει ότι:

«Με όχημα το ΔΩΔΕΚΑ, ακολουθήσαμε το έργο του Αρκτούρου, της ΜοΜ, του ΑΡΧΕΛΩΝ και συναντηθήκαμε με ομάδες νέων ανθρώπων που δραστηριοποιούνται με μεγάλη όρεξη στην Ελληνική ύπαιθρο χαράζοντας μονοπάτια, όπως οι Paths Of Greece.

Συζητήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον τους προβληματισμούς και τις δράσεις της Safe Water Sports. Φέραμε τους ταξιδιωτικούς πράκτορες πιο κοντά… στα αστέρια στο Αστεροσκοπείο Αθηνών, ανοίγοντας τους επισκέψιμους χώρους για τα γκρουπ ταξιδιωτών. Γνωριστήκαμε με χώρους εκδηλώσεων και εστίασης.

Συνεργαστήκαμε, συζητήσαμε, δημιουργήσαμε, και τώρα, επτά χρόνια μετά, το ΔΩΔΕΚΑ, η πλατφόρμα που αποτελεί δυναμική πρόταση για τους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και πηγή έμπνευσης για το ταξιδιωτικό κοινό, ήρθε η ώρα να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να περάσει στην επόμενη φάση, σε μια νέα εποχή ανανέωσης.

Δίνοντας φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, και στις 12+1 Περιφέρειες, το ΔΩΔΕΚΑ θα επανέλθει δυναμικά με περισσότερες προτάσεις και θα συνεχίσει να χαράσσει το δρόμο του με το ίδιο μεράκι με το οποίο δημιουργήθηκε.

Ο σκοπός παραμένει ίδιος: Το ΔΩΔΕΚΑ να ανήκει στην εργαλειοθήκη του ταξιδιωτικού πράκτορα».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post