Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Το DNA TRAVEL συμμετέχει σε τέσσερις τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Το DNA TRAVEL™ κλείνει δυναμικά το 2019 με τέσσερις συμμετοχές σε ισάριθμες τουριστικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού θα συμμετάσχει φέτος σαν εκθέτης στην World Travel Market που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, 4 – 6 Νοεμβρίου, στην Philoxenia Helexpo που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, 8 – 10 Νοεμβρίου, στη Greek Panorama Alternative Tourism που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Ζάππειο Μέγαρο, 14 – 16 Νοεμβρίου, τη μοναδική διοργάνωση που παρουσιάζει τον εναλλακτικό τουρισμό και τη γαστρονομία της Ελλάδας στο κέντρο της Αθήνας και τέλος στην ανανεωμένη Αthens Ιnternational Τourism Εxpo, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρου του διεθνούς αεροδρομίου Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», Metropolitan Expo, 6 – 8 Δεκεμβρίου.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

«Η εξωστρέφια των ελληνικών επιχειρήσεων και ειδικότερα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας και της βελτίωσης των μεγεθών της, είναι επιβεβλημένη. Οι απαιτήσεις των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των ταξιδιωτών μας ωθούν στην αναζήτηση και δημιουργία νέων πρωτοπόρων και εναλλακτικών τουριστικών προγραμμάτων, τα οποία και πρέπει να τα παρουσιάζουμε στο παγκόσμιο κοινό.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται, δυστυχώς μετά από ατυχή γεγονότα – Thomas Cook, μας ωθούν στο να γινόμαστε εξωστρεφείς, δημιουργικοί, συνεργατικοί, αλλά και διεθνώς ανταγωνιστικοί, ώστε να έχουμε το μέλλον του δικού μας τομέα στα δικά μας χέρια. Εξωστρέφεια, Συνεργασία, Καινοτομία, Βιωσιμότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Founder & C.E.O. του ομίλου Ιάκωβος Σαχάς.

 

Λίγα λόγια για το DNA TRAVEL™
Το DNA TRAVEL™, μέλος των ΕΟΤ, ASTA, ΣΕΤΕ, ΗΑΤΤΑ, ΓΕΠΟΕΤ, είναι η νεώτερη θυγατρική του ομίλου Sachas Enterprises, που δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής Λογιστικών και Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών καθώς και Υπηρεσιών Αγοραπωλησίας και Διαχείρισης ακίνητης περιουσίας από το 1958 μέχρι τις μέρες μας, με συνεχή παρουσία στο κέντρο της Αθήνας στην Πλ. Κυψέλης.

Τρίτη γενιά σήμερα, και με έναν ιδιόκτητο στόλο πολυτελών οχημάτων, το βασικό αντικείμενο του γραφείου είναι η προσωποποιημένη παροχή υπηρεσιών σε F.I.T & Groups, Wholesales & Retail, σε επίπεδο μεταφορών, καινοτόμων πακέτων εκδρομών και τοπικών εμπειριών και δραστηριοτήτων με κύριο άξονα την ανάδειξη των ιδιαιτεροτήτων της κάθε περιοχής.

Περισσότερες πληροφορίες στο 210-8672925 ή στο 2286021179 και στο 6972245343 (Ιάκωβος Σαχάς) ή στο email: info@dnatravelgreece.com.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post