Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Το Divani Apollon Palace ενώνει τη φιλοσοφία του με την εταιρεία φυσικών καλλυντικών Ariadne

Το βραβευμένο Spa του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών του με προϊόντα άριστης ποιότητας, προχώρησε σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών Ariadne Athens.

Θέλοντας να εξελίσσει διαρκώς την αυθεντική εμπειρία αναζωογόνησης και ευεξίας των επισκεπτών του δίπλα στη φύση, το Divani Athens Spa & Thalasso Centre, ενισχύει τις θεραπείες του με την επιλογή των 99% – 100% φυσικών προϊόντων της εταιρείας Ariadne Athens εμπνευσμένων από την ελληνική φύση και μυθολογία. Το πολυτελές ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων και η δημοφιλής εταιρεία φυσικών καλλυντικών μοιράζονται το κοινό όραμα που ξεκινά από την αγάπη για τη φύση και την προσφορά εξειδικευμένων θεραπειών που επικεντρώνονται στη βελτίωση της σωματικής υγείας, στην ευεξία και κατ’ επέκταση την ψυχική ανάταση.

Με αποτελεσματικές θεραπείες που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις σημαντικότερες ανάγκες του προσώπου και του σώματος, οι επισκέπτες του Divani Athens Spa & Thalasso Centre θα απολαύσουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες που συνδυάζουν την τεχνογνωσία του έμπειρου, επιστημονικού προσωπικού του Spa με την ισχυρή δράση της φυσικής σύνθεσης των καλλυντικών Ariadne Αthens.

 

 

Divani Apollon Palace & Thalasso: Το Spa βρίσκει τον απόλυτο εκφραστή του

Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των Leading Hotels of the World και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και εγκαταστάσεων σε μία εντυπωσιακή τοποθεσία. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδης παραλία, water sports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf.

Εκεί βρίσκεται και το μεγαλοπρεπές Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Το 3.500 τ.μ. κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας αποτελεί το μοναδικό οργανωμένο χώρο στην περιοχή της Αθήνας που προσφέρει εξειδικευμένη και άκρως προσεγμένη θαλασσοθεραπεία μέσα από μία ποικιλία θεραπειών και tailor-made προγραμμάτων βασισμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών, διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας σε μία μοναδική εμπειρία.

Βραβευμένο ως το καλύτερο Spa της Ευρώπης από τα World Travel Awards, το Divani Athens Spa & Thalasso Centre, με τη μεγαλύτερη πισίνα θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα, αποτελεί το μοναδικό ίσως θέρετρο spa στη χώρα που να συνδυάζει ολοκληρωμένα προγράμματα και θεραπείες αποτελώντας το επόμενο βήμα στην ευεξία, με αποκορύφωμα τα Wellness retreats #DivineYou. Προσωποποιημένα προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε επισκέπτη, μηχανήματα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ειδικά διατροφολόγια είναι μόνο κάποιες από τις παροχές που βρίσκει κάποιος στο Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Σε αυτήν την πληθώρα υπηρεσιών έρχονται να προστεθούν οι θεραπείες με τα φυσικά καλλυντικά Ariadne Αthens, βασισμένες στους θησαυρούς της ελληνικής φύσης.

Από το μίτο της Αριάδνης στα φυσικά καλλυντικά Ariadne Athens

Αξιοποιώντας τους φυσικούς θησαυρούς όπως αποστάγματα φυτών και αιθέρια έλαια, η εταιρεία Ariadne Athens, σε συνέχεια ευρείας επιστημονικής έρευνας, δημιούργησε μια σειρά από προϊόντα θέλοντας να δώσει στη σύγχρονη γυναίκα τη φυσική λύση για την ενίσχυση και προστασία του δέρματός της ανάλογα με τις ανάγκες της. Παραλληλίζοντας τη φιλοσοφία της με το μίτο της Αριάδνης, η Ariadne Athens έχει ως στόχο να διευκολύνει τη ζωή της κάθε γυναίκας με προϊόντα που υποστηρίζουν τη φυσική λειτουργία της επιδερμίδας.

Share Post