Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Επίσκεψη δημοσιογράφων και bloggers από τη Ρουμανία στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας

Δημοσιογράφοι και bloggers από τη Ρουμανία επισκέφτηκαν το Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας και ξεναγήθηκαν σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την τουριστική ανάδειξη της περιοχής.

Η συγκεκριμένη δράση (fam trip) πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στη Ρουμανία, από το οποίο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έλαβε αίτημα διοργάνωσης της δράσης, γεγονός που καταδεικνύει την αυξανόμενη σπουδαιότητα της περιοχής στον τουριστικό χάρτη της χώρας μας.

Οι δημοσιογράφοι από τη Ρουμανία περιηγήθηκαν στον Αστακό και το Μύτικα, τη μοναδική παραλία Παλιόβαρκα, ένα υπό ανέγερση 5άστερο ξενοδοχείο στο Μύτικα κα έκαναν στάση για καφέ στο Thesmos Village σε μια ονειρεμένη τοποθεσία με μοναδική θέα.

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι και bloggers επισκέφτηκαν τον αρχαιολογικό χώρο στο Καστρί της Αλυζίας στο Αρχοντοχώρι και αμέσως μετά γευμάτισαν όλοι μαζί στην Κεντρική Πλατεία του Αρχοντοχωρίου.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Την αποστολή των δημοσιογράφων/bloggers αποτελούσαν οι:

Petrica Mitu και Vasile Marcu από τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 με 1.500.000 θεατές το λεπτό και 20 – 24% μερίδιο στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Elena Mihaescu και Sergiu Mihaescu από το National Geographic Traveler (Online), με 16.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα.

Nicolae Alina Roxana – project manager του tour operator Aerotravel και Barbulescu Lacramioara. Εκπροσώπησε το περιοδικό «Libertatea pt. Femei» που απευθύνεται σε γυναίκες, με κυκλοφορία 46.000 τεύχη την εβδομάδα.

Bogdan Ionut Tudorica, Αρχισυντάκτης του Economica.net, μιας ενημερωτικής ιστοσελίδας για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, με 140.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram